Escola ATB

3 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
.

.

Ja pots inscriure els teus fills a l’escoleta de futbol de l’Atlètic Balears per al curs 2015/2016. És per a nins i nines nascuts entre 2006 i 2011 (ambdós inclosos) i començarà dia 1 d’octubre de 2015 fins 31 de maig de 2016.

Horari:

Dimarts i dijous de 18:00 a 19:00 a Son Malferit

Cada cert temps es realitzaran diades amb altres escoles de futbol.

PREUS

Inscripció i reserva: 60€

Preu per mensualitat: 50€ (8 mesos x 50€ = 400€)

Inclou:

– Equipació d’hivern, estiu i equipatge per fer les diades

– Entrenaments i diades

– Assegurança

– Obsequi final de temporada

MONITORS: Un monitor titulat i un ajudant amb cada grup.

INSCRIPCIONS

Dimarts i dijous de 18:00 a 19:30 a partir del 4 d’agost al camp de futbol de Son Malferit a les oficines del futbol base.

OBJECTIUS

L’ escola ATB té com a principal objectiu la iniciació i formació dels nins i nines dins un esport d’equip. També té com un dels objetius que aprenguin els conceptes técnics futbolístics corresponents a l’edat en que es trobin i que facin feina les qualitats físiques que els pertoquin a més d’ inculcar els valors de companyerisme, esforç, entrega i esportivitat.

Com a club de futbol que som també tenim l’objectiu de treure el màxim nombre possible de jugadors cap al món del futbol federat segons la evolució, progressió i interés del propi nin.

+INFO

Telèfon de Pep Coll : 692216608

Facebook: Escola de futbol ATB

e-mail: Escoladefutbol@cdatb.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com