El RCN Palma i el Club de Mar de Mallorca en el podi del Campionat d’Espanya de caiac de mar

10 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes
2

.

L’equip de piragüisme del Reial Club Nàutic de Palma OS La Caixa es va proclamar aquest cap de setmana campió d’Espanya de caiac de mar en una prova disputada en aigües de Cartagena que va convocar a més de 300 esportistes i 200 embarcacions en les modalitats Infantil, K1 Surfsky i K2 Surfsky.

El mal temps va posar a prova la resistència dels palist…es participants en el principal esdeveniment del piragüisme de mar nacional. El vent de llevant i les llargues i esteses onades no van impedir que els esportistes anessin a la màxima velocitat possible.

En la classificació general per equips, el Reial Club Nàutic de Palma OS La Caixa es va emportar el triomf en sumar un total de 468 punts. Van superar al Club Nàutic La Vila Joiosa d’Alacant que va acabar amb 346 punts i al Club de Mar de Mallorca que va ser tercer amb 322 punts.

El quart lloc va esser pel CLUB NAUTIC SANT ANTONI amb 264 punts i es sisè lloc pel CLUB DE VELA PUERTO ANDRAITX amb 178 punts.

font: Real Club Náutico de Palma

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com