Xisca Tous (Diablillos) i Joan Nadal (CN.Llucmajor) campions de Balears en Triatló Olimpic

11 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes, Triatlón
12004147_10152996150311059_5585416424656290347_n

.

Xisca Tous (Diablillos) i Joan Nadal (CN.Llucmajor) es van fer amb el títol de Campions de Balears en Triatló Olimpic disputat a Palma sota el marc del Skoda Triatló.
Tous va liderar la prova de principi a fi, quallant així una temporada excel·lent per a la millor triatleta Balear de la història, que va estar acompanyada al pòdium per Villalonga 2a… i Gascuñana 3a.
En categoria masculina, en canvi, es va decidir en els últims km de cursa a peu que van resultar decisius amb el millor parcial de Joan Nadal, arribant a meta en solitari adjudicant-se el títol balear per davant de Paco Arnau i Guillem Soler.
El títol de clubs va ser per al CNLlucmajor per davant de Xtrem Calvià i MallorcaTraining m3t.

Font i foto:Federació de Triatló de les Illes Balears

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com