Ciclisme: Lluis Más convocat per a la prova en línia del Mundial de Richmond

15 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo
Lluis Más

Lluis Más

Alejandro Valverde, Juan José Lobato, Ion Izaguirre, Imanol Erviti (Movistar), Joaquim ‘Purito’ Rodríguez, Dani Moreno, (Katusha), Luis León Sánchez (Astana), Rubén Plaza (Lampre-Merida) i Lluís Mas (Caixa Rural- seguros RGA) són els nou convocats pel seleccionador Javier Mínguez, per a la prova en línia del Mundial de Richmond, que se celebrarà el diumenge 27 de setembre.

‘Luisle’ competirà també en la contrarellotge, el dimecres 23, al costat de Jonathan Castroviejo (Movistar), que en principi farà només la cronometrada, encara que estarà de reserva en la prova en línia davant de qualsevol eventualitat.

Dels deu ‘escollits’, tan sols Lobato i Mas debuten en un Mundial absolut, si bé tots dos han competit ja amb la selecció sub-23, a Melbourne 2010 i Copenhague 2011, respectivament. Per contra, per a Valverde aquest serà el seu onzè Mundial absolut, en els que porta establert un rècord de medalles: dues plates i 4 bronzes.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

font: Real Federación Española de Ciclismo

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com