ComIenzan los seriós

16 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria:
Menorca Sant Lluis futbol copa regional

Menorca Sant Lluis futbol copa regional

CCE Sant Lluís i CF Sporting de Mahón obriran el proper dissabte a les 17:00 h. el curs futbolístic oficial al Municipal de Ses Canaletes amb les vistes posades en les semifinals de Copa i que reeditaran aquesta eliminatòria celebrada la temporada passada en què el conjunt mahones eliminar als penals a l’quadre lluisser.

La primera trobada d’aquest nou format de Copa ve precedit de cinc partits amistosos disputats pels de Moyano amb un balanç positiu de dues victòries, dos empats i una derrota amb uns números d’igualtat màxima en gols a favor i en contra encara que aquests numeros milloren després del primer partit de pretemporada on els lluissers van caure per 3-1 davant el CD Menorca de Lliga Nacional Juvenil.

A partir d’aquesta trobada, el CCE va empatar davant l’equip blaugrana de Tolo Rosello, ja a Ses Canaletes, per després demostrar aquesta milloria en finalitzar els seus tres últims partits sense haver encaixat ni un gol davant CD Migjorn, CE Alaior i UE Sami respectivament. La força i la disciplina en defensa és la principal basa del quadre lluisser que busqués sens dubte intentar repetir l’èxit de les ultimes dues temporades, en què va ser un dels quatre semifinalistes.

Amb una plantilla, que encara compta amb algunes baixes per motius laborals, el quadre blavós cercarà aconseguir els seus tres primers punts i començar la competició amb la idea de fer-se fort com a local per arribar el més lluny possible en aquesta competició.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com