CRÃ’NICA : SINEU (0) CAMPANET (1)

21 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Preferente
CD Campanet

CD Campanet

El Campanet de preferent aconseguí el passat dissabte la tercera victòria consecutiva de la temporada i a més encadenà el quart partit consecutiu sense perdre. Això fa que es col·loca a la zona noble de la taula amb 10 punts.

Segurament no va ser el millor partit de la temporada futbolísticament parlant, ja que a davant va tenir un gran equip com el Sineu que va gaudir moltes ocasions clares però que un Gost espectacular va fer que cap jugada acabés en gol, I és que el porter visitant va aturar dos uns contra uns molt clars i diverses jugades de perill.

El que no és pot negar és l’esforç i la lluita del nostre equip per aconseguir tres punts volt valuosos a un camp difícil i en un partit especialment emotiu pel nostre cos tècnic per la seva relació amb Sineu.

El gol campaneter arribà en una de les poques jugades ofensives que va poder crear. Una falta lateral provocada per Amengual acabà amb una passada de Capellà al segon pal on Sergi la tocà cap a Vicenç que marcà de cap. Després l’equip tirà d’experiència per fermar el partit.

.

.

.

.

.

cdcampanet

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com