Els alevins a la 1ª Edició del Menorca Talaiòtica

21 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
.

.

Es Mercadal esta sent amfitrió del 1R. Torneig Aleví Menorca Talaiòtica en el qual es va viure ahir un magnífic dia futbolístic. La nostra entitat està sent representada per tres equips que estan tenint diferents resultats però que estan aprofitant aquest torneig per disputar amistosos de pretemporada.

L’Aleví A, entrenat per Cecilio Morente disputarà aquesta tarda a partir de les 15:00 h. la fase de consolacio davant el CE Ferreries A després d’un dissabte una mica agredolç pel que fa a resultats però esperançador pel que fa a evolució del conjunt. De les seus sis partits disputats, de 25 minuts de durada cadascun, una victòria, un empat i quatre derrotes encara que l’inici de Torneig va ser esperançador per als nostres.

Alevin

.

Una victòria en la seva estrena per 1-0 davant el CE Alaior A va donar la primera alegria del matí per als blaus que poc depues van empatar sense gols davant el Penya Ciutadella A en la segona trobada. A partir d’alla i amb el cansament a les cames van arribar les quatre derrotes consecutives. La primera d’elles davant el CE Ferreries A (2-0), el seu rival d’avui, la segona davant CD Menorca A (3-1), de nou derrota davant el Penya Orient A per la mínima (1-0) per acabar el carrusel de partits de dissabte amb l’última derrota davant el Menorca At A (5-1).

Per la seva banda, el Alevi B de Quique Berlinghieri lluitarà pel títol aquesta tarda després d’un balanç de tres victòries i un empat en el dia d’ahir. Els seus rivals Dosa CF B (1-4) per als nostres, CE Ferreries B (1-1), victòria davant CD Migjorn C (0-4) i un altre partit que es portar el CCE (2-4) davant el UD Mahón B . El Aleví B, va demostrar sobre el verd de Sant Marti que les setmanes d’entrenament els han servit per anar adquirint conceptes i l’aplicació sobre el terreny de joc va donar els seus fruits.

Els pupils d’Albert Pons, Aleví C, lluitaran per quedar entre el cinquè i vuitè classificat avui diumenge a la sessió de tarda. El balanç dels C ha estat de una  victòria i dos empats que no li han servit per passar a la ronda pel títol. La seva estrena davant el Penya Orient C acaba en taules (1-1) en un partit obert i en el qual va poder passar de tot. A la segona va ser la vençuda i van aconseguir superar el Menorca At. B per la mínima (0-1) en un partit espectacular que van jugar tots dos contendents però que al final es decanta per als lluissers pel solitari gol aconseguit. Ja en l’últim partit, una nova igualada, en aquest cas davant el CE Alaior C (1-1) que va tornar a ser un continu estira i arronsa constant.

Com ja vam comentar anteriorment, avui finalitza aquesta primera edició a Sant Marti, d’un Torneig Aleví que aquesta sent del grat de tots els participants i que serveix de pretemporada per als equips menorquins de categoria Aleví.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com