Jornades d’Aventura Familiars 19 i 20 de Setembre

22 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
.

.

El passat cap de setmana del 19 i 20 de setembre, s’han duit a terme les IV Jornades d’Aventura Familiars a l’Alberg de la Victòria d’Alcúdia.

Una vegada més, la Direcció insular d’Esports del Consell de Mallorca aposta per a promocionar l’esport en família, en el marc del programa de foment de l’esport “Esport per a tothom”.

Gairebé 200 famílies han gaudit de la pràctica d’activitats físiques i esportives d’aventura, com el senderisme, tir amb arc, orientació, piragüisme i tallers i activitats lúdiques per a realitzar en família, com la gimcana familiar.

L’èxit de participació i de desenvolupament donen per complit l’objectiu principal del programa de gaudir de l’esport per a tothom al medi natural.

Feu click aqui per veure totes les fotos

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com