L’entrevista mitika, Sr Biel Burguera

22 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Entrevistas, Fútbol, Quien es Quien
Biel Burguera

Biel Burguera

En aquesta ocasió entrevistam al president del Constància Sr Biel Burguera.Empresari immobiliari des de 1988 regenta la immobiliària inserció a Inca.
A nivell esportiu del Constància a estat delegat,director esportiu del futbol base i segon entrenador, coneix perfectament el funcionament de l’entitat ja que a passat per tots els estaments del club.
L’entrevista estarà disponible el proper dilluns 21 de setembre.

1. Com va arribar al càrrec?

Despres de formarse una Junta Gestora on jo hi estava, hem vaig presentar a les eleccions.

2. Després del descens del Constància de 2b a la tercera balear, com va començar la seva etapa com a nou president de la institució?

Be, veniem de passar una etapa una mica confosa, perque ho entengueu, el dia 30 de juliol de 2014 quan varem entrar al club, només hi havia 4 jugadors aparaulats, imaginat com es trobava aquest equip…

 

3. Com ha influït el canvi de color polític a l’ajuntament de Inca? En quina situació econòmica es troba actualment el club?

Cada grup politic te la seva visió de l’esport base i del Constancia i s’ha de respetar. El club actualment esta sanejat totalment, inclós deutes històriques de anys enrera.

4. Quans socis té actualment el club?

No t’ho sabria dir, perque en aquets moments estam encara en campanya.

5. Després d’un bon grapat de mesos on el Nou Camp d’Inca ha estat totalment oblidat, l’estadi Inquer es troba en una situació lamentable. No es tracta de cercar culpables sinó solucions. En quina situació es troba actualment i quines idees teniu, mes enllà de cercar els accionistes, per al Nou camp en un futur no molt llunyà? Tot un símbol de poder futbolístic a les Illes Balears i una autèntica llàstima haver arribat a n’aquesta situació

Estam fent feina amb aquest tema, hem tengut reunions amb les parts, i crec que anam cap un bon fi i amb un preriode de temps no molt llarg, estara es tema solucionat.

 

6. Quans membres conformen actualment la directiva? En el cas que algú vulgui col·laborar amb vosaltres de quina manera pot ajudar al club?

Actualment som 6 persones, però m’agraderia tenir mes gent ajudant, al dia a dia en el club necesita molta dedicació, sempre tenim les portes obertes per que entrin mes persones a la junta.

 

7. Som conscients que dur un club com el nostre és una tasca complicada i ningú ocupa aquests càrrecs per lucrar-se, sinó per amor incondicional al club, però hi ha coses que sempre es poden millorar.
Per exemple per quin motiu les xarxes socials estàn tan poc actualitzades? ja que el club és dels socis i ells tenen dret a estar informats de tot el que passa en el dia a dia del club, i així poder créixer i intentar arribar al màxim de persones possibles. La informació cap al soci/simpatitzant és gairebé nul-la i en comptagotes.

Estic totalment d’acord, i aquest es una de ses àreas amb la que hem de treballar.

11169916_913615895364484_1644459868204273303_n

 

8. Per la gent que no conegui massa la part institucional del club, pots fer-nos un petit resum de com funciona el club i quins drets tenen els socis? (bàsicament explicar si és una societat anònima, si el club pertany als socis, i una mica sobre els estatuts del club etc)

El club es del Socis i anomenar els estatuts seria molt llarg.

 

9. Recentment hem vist publicada als mitjans de comunicació una notícia referent a un deute que atesora el C.E. Constància de 70.000€ amb l’empresa que va disposar la gespa artificial al camp del Beato. Vostè quina informació té de tot això? Ens hauriem de preocupar els socis per la resolució d’aquest tema?

No te puc informar sobre aquest tema, ja que en aquells moments jo no estava al club. Pero si et puc dir que trobarem solucions perque
el soci no es tengui que preocupar.

 

10. No podem deixar passar l’entrevista sense demanar-li per el seu fill. I és que El C.E. Constància ha conformat enguany una molt bona plantilla amb bons fitxatges com Gili o Pese. Com veu al seu fill a dintre la plantilla? Quin paper creu que jugara? Com el definiria sobre el terreny de joc i de quines virtuts disposa i quins són els seus aspectes a millorar?

Pues el veig molt integrat dins el grup, es molt jove i haurà de lluitar molt per poder tenir minuts. Es molt humil i sap perfectament que haurà de fer molta de feina, i creixa com a jugador. Es un jugador de cualitat i força, i crec que agafant el pols a la categoria, que no es facil, anirà agafant mes responsabilitats i seguretat dins el camp.

 

11 En un parell de línies, quina opinio es mereix per a vostè els mitiks, i quin futur veu en el futbol base del Constància?

Els mitiks fan una feina de recolçament el club excepcional, sempre estàn animant i aixo el jugadors i nosaltres ho valoram moltissim, seguiu aixi per favor.
En el futbol base es fa una feina excepcional,encapçalada per en Rafel Palou i seguim creixent amb tots els aspectes.

Gràcies per la col·laboració, AMUNT CONSTANCIA FORÇA MITIKS

J.m

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com