La FitSalut Palma 2015, promoció de la salut a través de l’activitat física al Parc de la Mar

23 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
FitSalut Palma 2015

FitSalut Palma 2015

Els dies 26 i 27 de setembre hi haurà exhibicions i es podran practicar diferents activitats esportives relacionades amb el món del fitness

Susanna Moll: “hem d’anar cap a una ciutat més saludable amb un estil de vida saludable”.

Palma, 23 de setembre de 2015. La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha presentat avui la FitSalut Palma 2015 que organitza l’Institut Municipal d’Esports i que tindrà lloc els dies 26 i 27 de setembre en el Parc de la Mar.

Susanna Moll ha destacat que “és un dels esdeveniments més importants de l’any, pel que a esport fa referència, i vol promoure la salut a través de l’activitat física. Hem d’anar cap a una ciutat més saludable amb un estil de vida saludable”.

Hi haurà exhibicions i es podran practicar diferents activitats esportives en col·laboració amb els més importants centres de fitness de la ciutat. Moll convida els ciutadans i ciutadanes “a participar en les moltes i variades activitats que constitueixen el programa”. Els assistents podran conèixer i practicar, de forma totalment gratuïta, les diverses activitats, les darreres tendències i les novetats del sector del fitness o les ja conegudes.

Es podrà aparcar a Son Moix i un bus durà a la gent que així ho vulgui fins al Parc de la Mar.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com