pasa el At Baleares en los penaltis. Crónica Copa RFEF Fase Autonómica Semifinales(vuelta): At Baleares 2-2 Llosetense

23 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Copa, Fútbol

IMG_1928_01Ficha técnica

2 CD Atlètic Balears:  Vicenç, Malik, Juanjo (m. 53 Chando), Manu, Michael, Tim, Jaime, Kike, Kristian, Fullana (m. 65 Biel Guasp), Rodri

0 CD Llosetense: Guille Lara, Junior, Jaume Pol, Rigo (m. 63 Nico), Javi Ramos, Lirola, Héctor, Bernat Alomar, Bibi, Thiago (m. 28 José Gálvez), Aitor (m. 55 Regis)

Gol: 1-0 m. 72 Malik Fathi; 2-0 m. 78 Malik Fathi

Árbitro: Sr. Gordillo Aguilar

Tarjetas: el colegiado amonesta a Tim por parte del Atlètic Balears i; a Guille Lara, Junior, Javi Ramosm Bernat, Héctor por parte del CD Llosetense.

Observaciones: 500 personas presencian el partido de vuelta de Copa RFEF

Crònica

L’Atlètic Balears és a la final autonòmica de la Copa RFEF en remuntar el 2-0 de l’anada obtingut a Lloseta amb dos gols de Malik Fathi i més encert en la tanda de penals (5-4).

La iniciativa de la tornada l’agafaria el Llosetense molt disposat a conservar el resultat aconseguit a l’anada. Molt ben plantats en defensa, els de Nico López tancarien totes les vies de creació de joc dels balearicos i amb les seves línies molt juntes. A l’equip de Siviero, avui amb una variació tàctica, li costaria una mica més entrar al partit però poc a poc anirien arribant ocasions clares de perill.

Sobre la mitja hora de joc Thiago es lesionava i havia de ser substituït. Aquest fet semblava desequilibrar una mica  als de Lloseta i poc a poc, l’Atlètic Balears aniria guanyant terreny i tenint més opcions. Amb paciència i donant continuïtat a les jugades d’atac, Rodri en diverses ocasions o també Manu Farrando podrien haver iniciat una remuntada que es resolia en l’últim tram del xoc.

Després de la represa, Siviero feia un canvi ofensiu; entraria Chando en el lloc del lateral Juanjo Nieto i ara sí seria el moment dels locals. En jugades a pilota aturada era quan més mal se li podia fer al rival i en dues jugades d’aquestes característiques arribarien els dos gols de Malik Fathi; tots dos de cap. El primer en el minut 72 i el segon al 78, sent les seves primeres dianes de la temporada. Amb el 2-2 global al marcador s’arribaria a la tanda de penals.

Més encert local

L’eliminatòria es resolia finalment des dels onze metres en la loteria dels penals. Jaime, Kike, Kristian Lindberg, Biel Guasp i Manu Farrando no fallarien en els seus trets mentre que el CD Llosetense fallaria en l’últim xut executat per Junior, el que els acomiadava de la Copa RFEF.

El següent rival a la final de la fase autonòmica és la Penya Esportiva el proper 30 de setembre.

 

ATB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com