#SomBlaus i #SomTalaiotics

24 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Consell Insular de Menorca i CCE Sant Lluís han escenificat aquesta tarda la renovació del conveni que van posar en marxa la temporada passada les dues entitats i que afecta al primer equip de basquet del nostre Club que militarà aquest any i per segona temporada consecutiva a la Lliga EBA.

El Poliesportiu Municipal de Ses Canaletes, seu dels partits com a locals dels blaus, ha estat l’escenari escollit per a la presentació de la samarreta que lluirà l’equip EBA així com per també realitzar la signatura del conveni.

Amb el nom de Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís que figurarà en el frontal de la primera equipació lluissera i també a la part frontal de la segona equipació, els jugadors menorquins ajudaran per una banda promocionar el Illa i per una altra la candidatura de la Menorca Talaiòtica que defensa el Consell Insular davant la UNESCO amb l’objectiu de rebre la distinció de patrimoni de la humanitat.

En l’acte han estat presents, Rosendo Pons Conforto com a president del CCE Sant Lluís, Susana Mora Consellera d’Esports del CIME, Miquel Àngel Maria, Conseller de Cultura del CIME, Miquel Company, director insular d’Esports del CIME, Antoni Ferrer, director insular de Cultura del CIME i els representants de la primera plantilla Ismael Seguí, Balsa Mirotic i Alberto Artiles.

Una temporada més #SomBlaus i #SomTalaiotics .

IMG_2842 IMG_2845 IMG_2847

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com