FINAL AUTONÒMICA DE LA COPA FEDERACIÓ; PEÑA DEPORTIVA- ATL. BALEARS (Miércoles 16,00 Hrs)

29 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Copa, Fútbol
.

.

L’eliminatòria entre l’Atl Balears i el Llosetense no podia ser més igualada. Dins Lloseta, el 2-0 pareixia que havia dictat sentència, però el partit de tornada a Palma va acabar amb el mateix resultat 2-0 a favor dels locals. A la tanda de penals, l’Atl Balears se va imposar per un ajustat 5-4.

En canvi, el Peña Deportiva va superar al Mercadal en els dos partits: 2-0 a Eivissa i 0-2 a Mercadal.

 

La Final Autonòmica de la Copa Federació, que dóna l’oportunitat de jugar la competició a nivell nacional al guanyador se disputarà a doble partit, el 30 de setembre i el 7 d’octubre.
FFIB

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com