OK Cars, es suma a la moda #SomBlaus

30 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

OK Cars es suma al projecte EBA del CCE Sant Lluís mitjançant l’acord signat aquesta tarda a la seu central de OK Cars a Maó. L’empresa, OK Cars, es la major empresa no franquiciada de les Balears de lloguer i venda de vehicles.

Othman Ktiri – President d’ OK Group desitjava realitzar l’ acord i col·laborar amb el club,  fent una mostra més de que “OK Cars aposta per l’esport i el desenvolupament local”.

OK Cars

.

En la signatura del conveni, han estat presents, Rosendo Pons Conforto, President del CCE Sant Lluís, i com a representant de l’empresa, Jose Luis Galmes, responsable de la zona d’OK Cars a més dels jugadors, Miki Ortiz, Joshua Teixidor i Dani Garcia.

Pons a manifestat sentir-se “satisfet per l’acord assolit ja que l’empresa privada i en aquest cas, OK Cars, veuen el nostre projecte EBA com una oportunitat de promocionar Menorca a Catalunya a més de que no és la primera vegada que l’empresa es identifica amb els valors que dóna l’esport “. OK Cars vol contribuir a l’empenta i l’ il·lusió del CCE Sant Lluís contribuint a l’esforç del club.”

OK Cars, líder a Balears en vehicles semi-nous compta amb oficines en totes ses illes, Mallorca, Ibiza, Formentera i a l’ illa de Menorca en Mao i Ciutadella, també abans de que finalitzi l’any s’inaugurarà un nou centre a Barcelona.

Amb un intent d’estar present amb el públic i en col·laboració amb el club OK Cars realitzarà exposició de vehicles en els partits que es juguin a casa.

OK Cars una empresa de las illes per les illes!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com