Arriba l’hora de la veritat

2 octubre 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Enfora queda ja el començament de la pretemporada, a mitjans d’agost, durs entrenaments físics combinats amb entrenaments a pista de cara a arribar en la millor de les condicions possibles a aquest moment. Després del frustrat inici de temporada, degut a l’ajornament del partit de la primera jornada, el Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís debutarà en la Grup “C” de la lliga EBA aquest diumenge.

I ho farà amb un desplaçament a terres catalanes per jugar devant el CB Quart, un rival que no serà fàcil, i que va guanyar còmodament a la pista del Masnou, 55-80, en la primera jornada.

Però els de Xavi Carreras viatgen sense complexes i amb molta ilusió, conscients que tocarà patir, però amb l’intenció de no perdre la cara al partit. L’equip es troba en perfectes condicions, i viatjarà el dissabte a la tarda amb la novetat del júnior, Marc Seguí.

Arriba el moment idò pel que s’ha lluitat molt de temps, el de una competició amb cara i ulls, en un grup en el que el bàsquet balear es mereix estar. Tots els entrebancs soferts ja queden enrera. Es l’hora de la veritat, de disfrutar d’una gran competició.

El partit serà el pròxim diumenge a partir de les 12.30 hores i el podreu seguir quart a quart a les xarxes socials del club.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com