CCE SANT LLUIS- CD MENORCA B (1-2

4 octubre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
.

.

Derrota amb esperança

No va poder ser, l’equip Juvenil de Elias Noval va caure derrota per 1-2 davant el CD Menorca B en el seu segon partit com a local i davant un rival que amb l’encert de cara a porta del primer temps li va ser suficient per emportar-se uns tres punts que eren importants per a tots dos i que al final van caure del costat mahones.

En un primer temps on els de Van Walre van ser millors, van sentenciar el partit a partir del minut 24 amb un gol de l’exlluisser, Fortuny, i a la vora del descans, el tant de Marques posava massa terra pel mig que en el segon acte van intentar escurçar els de Noval encara que sense arribar a igualar el resultat.

Els locals amb Guiem i David Carreras a llança d’atac buscaven sorprendre a la contra a un equip blaugrana que portava la maneta del partit amb Romero i Camps al centre del camp. Un parell de trets de Vidal en els primers 15 minuts van ser rebutjats amb encert per un encertadíssim Cicuendez, que repetia titularitat a la porteria i que com en lel partit anterior va retre a gran nivell.

En l’esmentat minut 24, una pilota a l’esquena per al desmarc de ruptura de Fortuny va ser aprofitat per aquest per batre el meta lluisser per sota, era el 0-1. Els locals tot i el gol seguien ordenats i tenint clar els seus punts forts en atac, encara que el treball de la parella de centrals dels de Van Walre aconseguia aturar les enbestidas. Quan semblava que amb el 0-1 s’arribaria al descans, el gol psicològic al 43 de Marques era massa càstig per a un CCE treballador.

El pas per vestuaris retornar al terreny de joc a un equip local molt més intens que en els primers 45 minuts que amb un passet al capdavant mes donat per la rereguarda i la capacitat de treball fins a l’últim instant els ficava de nou en el partit.

Fruit d’això, de nou Guiem anotava per als seus en el 76, amb 14 minuts encara per davant i amb el partit revolucionat, aspecte que interessava als de Noval en les seves ànsies per almenys aconseguir un punt. Però els blaugranes van saber controlar les envestides locals perquè, amb el xiulet final, endur-se una victòria que deixa als de Noval amb un sabor agredolç per la diferència de la primera part a la segona.

FICHA TECNICA

CCE SANT LLUIS: Cicuendez (Llorenç 52′), Bruno, Jota (Rolfy 76′), Quimi, Alex, James, Damia, David Carreras, Luis Martinez (Lev 50′), Joven (Alexis 65′) i Guiem.

CD MENORCA B: Crespo (Alonso 46′), Marques (Moya 52′), Vidal, Lluch, Villaonga, Camps, Sola, Romero, Balta (Darwin 79′), Enric (Fernandez 75′) i Fortuny (Venturini 60′).

GOLEJADORS: 0-1 Min. 24 Fortuny, 0-2 Min. 43 Marques, 1-2 Min. 76 Guiem.

ÀRBITRE: Nil Torras Cubas

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com