Juan Antonio Carballo es proclama Campió d’Espanya de Caza Fotosub Apnea

11 octubre 2015 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Pesca
.

.

Juan Antonio Carballo, de la Federació Canaria, és el nou campió d’Espanya de Caza Fotosub Apnea i revalida el seu títol per quart any consecutiu.  En segona posició va quedar Xavier Salvador Costa, de la Federació Catalana, i en tercer lloc Isidro Felipe Pérez, també de la Federació Canaria. El pòdium femení el varen formar en tercer lloc Abigail Martínez, de la Federació Canaria, Regina Malles, de la Federació Catalana i el primer lloc i campiona d’Espanya femenina Irene Mestre, de la Federació Catalana. Per federacions, la Canaria va quedar en primera posició.

 

Ahir vespre, en el transcurs dels actes del Cap de setmana del Peix fresc es varen entregar les medalles als guanyadors. A l’acte hi havia el batle de Capdepera, Rafel Fernández; el president de la Federació Balear d’Activitats Subaquàtiques, Joan Mas; Enric Redondo, en representació de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques (FEDAS); el president de la Confraria de Pescadors de Cala Rajada, Pedro Mercant;, i el Director General de Pesca del Govern de les Illes Balears, Joan Mercant; entre altres autoritats.

 

El XXV Campionat Nacional de Caza Fotosub Apnea s’ha celebrat a la reserva marina de Cala Rajada durant aquest cap de setmana. En total, entre els 35 participants, es varen presentar 14.012 fotografies i es varen capturar en imatges 82 espècies de peixos diferents.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com