El XVIII Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic reunirà a 164 patinadors de Balears al poliesportiu de Son Rapinya

14 octubre 2015 | Por Redacción | Categoria: Eventos, Otros Deportes, Patinaje
Presentació Ciutat de Palma de Patinatge

Presentació Ciutat de Palma de Patinatgede res

Susanna Moll: “Serà l’oportunitat de veure competir als grans campions de patinatge de les Illes Balears”

 Sebastià Rico: “Hi ha un rècord de participants, a més el trofeu tindrà una vessant solidària a  benefici de Zaqueo i Es Refugi”

Palma, 14 d’octubre de 2015.- La tinent de batlia d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll i el president de la Federació Balear de Patinatge, Sebastià Rico, han presentat avui el XVIII Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic, que tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 d’octubre al poliesportiu Joan Segui de Son Rapinya. Aquest cap de setmana serà l’antepenúltima competició oficial de la temporada 2015.

A la presentació també ha estat present Tamar Fernández, presidenta i entrenadora del club Alpha Marratxí.

La divuitena edició del Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic comptarà amb una important participació d’esportistes repartits en tres nivells i categories: Elit Nacional; Absoluta Autonòmica (categoria intermèdia) i Aptitud-Iniciació (Iniciats). Sebastià Rico ha destacat que “amb 164 patinadors de nou clubs, és tot un rècord de participació en les divuit edicions que s’han celebrat del Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge”. A això cal afegir 13 tècnics i 9 delegats, el que representarà més 200 persones inscrites, juntament amb els membres del Jurat, calculadors, dirigents, membres de l’organització i col·laboradors.

Susanna Moll ha asssegurat que “serà la millor oportunitat de veure competir als grans campions de patinatge que tenim a les Illes, que molta gent no sap la gran qualitat que hem aconseguit en aquest esport”. Amb la celebració d’aquesta edició s’ha volgut reforçar, novament, les categories menors i potenciar la competitivitat.

El XVIII Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic tindrà també una vessant solidària. El president de la Federació, Sebastià Rico, ha explicat que tota la recaptació de les entrades de 5 euros, anirà destinada a Zaqueo i Es Refugi.

Rico ha explicat que amb aquest ja son “divuit anys de forma ininterrompuda de grans esdeveniments del Patinatge Autonòmic, Nacional i Internacional; alternant-se les modalitats de Patinatge Artístic i d’Hoquei sobre Patins en Línia en els Trofeus Ciutat de Palma des de la seva creació”. Ha recordat que també s’han celebrat a Palma fases finals Copa d’Europa d’Hoquei sobre Patins en Línia; Campionats d’Espanya de Patinatge Artístic; Copes de S.M. el Rei d’Hoquei sobre Patins en Línia, etc.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com