U.E. ALARÓ 1 – C.E. CONSTÀNCIA 1

14 octubre 2015 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
.

.

UE. Alaró: Lucas Cavagnari, Luis A Marti, Gabriel Sabater, Gaspar Amengual, Juan Manuel Bravo, Juan Guasp, Jose R Martinez, Precious Osayande, Antonio Ndong (Calderón, min. 56), Jeferson A Ramos y Borja Aparicio (Diego Bragunde, min. 83).

C.E. Constància: Sergio Sanz, Juan Murillo, Óscar Navarro, Bernat Rossell, Francisco Garí, Jose Bueno (Bartolome Ramirez min. 74), Pese (Gili, min. 58), Jose M Contreras, Juan J Seco, Francisco Plata y Javier Pons (Nofre Riera min. 64).

Gols: 0-1Chus Seco (min. 33); 1-1 Jefferson (min. 66)

Partit corresponent a la vuitena jornada de lliga que es va disputar a Alaró sota un bon sol propi més de temps estiuencs que no en l’època de l’any que esteim.

El partit ha comptat en gairebé tots els moments amb el domini del joc per part del nostre equip. Amb un mig del camp format per Plata, Pese, Bueno i Contreras l’idea era clara: moure la pilota bé al mig i mantenir la defensa ben ordenada a darrere per així aprofitar les ocasions els nostres davanters.

Poc a poc s’anava imposant el domini visitant i Chus Seco i Menut ja disposaren d’ocasions per obrir la llauna. Però no ha sigut fins al minut 33 on una molt bona jugada de Paco Plata acaba disparant a porta però el seu xut es topa amb la defensa i Chus Seco molt atent al refús li cau la pilota i anota a plaer el 0-1.

Agafant la davantera al marcador acabava la primera part, amb escàs bagatge ofensiu de l’equip local, avui de blanc.

La segona part s’inicià amb la mateixa tònica. El conjunt inquer dominava al mig del camp però sense gaire profunditat mentre que l’Alaró, sense res a perdre, va intentar contrarrestar aquest domini. Però així i tot només eren capaços d’arribar a l’àrea mitjançant pilotades perquè el nostre mig del camp va fer ahir una molt bona feina de contenció i col·locació sobre el terreny de joc. Impedint perdre el domini a la línia medul·lar. S’ha de destacar l’ocasió de que disposa Paco Plata per posar el 0-2 que treu el porter visitant amb moltes complicacions. Hauria sigut un partit totalment distint.

En una d’aquestes pilotes per alt a la meitat de la segona part, controla Jefferson i després d’una breu conducció xuta a porta amb molta duresa des de fora de l’àrea, on es troba a Xisco Garí que en el seu intent d’impedir l’ocasió veu com toca lleugerament la pilota i despista a Sergio Sanz i fa pujar l’empat al marcador.

I com és de suposar, els 25 minuts que quedaven per disputar-se es varen viure situacions de perill a les dues àrees però sensé culminar en gol cap d’elles. Darrers minuts de domini total del C.E. Constància sense premi i que veu deixar escapar dos punts malgrat l’actuació de l’equip ha sigut molt bona.

Un punt a fora casa semprè és bò, o al manco és millor que perdrer-hi. No sempre es pot empatar, pero tampoc no sempre es pot guanyar. Els equips s’ho deixen tot i anar a fora casa en aquesta divisió sempre suposa un esforç extra si es pretenen aconseguir els punts per tal d’acabar la temporada en zona de play-off, objectiu de la temporada.

El marcador final és el que compta, però també hi ha coses positives que es poden extreure d’aquest partit:

La nostra defensa segueix siguent molt fiable i molt segura, la dupla Bernat – Xisco Garí ens està aportant molt bon rendiment i molta contundència aquesta temporada. Mateixes paraules per als laterals, Óscar Navarro amb una temporada molt bona i molt sèria i un Murillo que ahir va pujar i baixar una infinitat de vegades i sempre es mostra molt incisiu i aposta fort per l’atac sense deixar de banda les seves tasques defensives.

Al mig del camp ahir varen ser amos i senyors el quartet Contreras – Bueno – Pese – Plata, distribuint bé el joc i amb un molt bon posicionament que va impedir en tot moment que l’Alaró pogués montar alguna jugada sense haver de llançar una pilotada als davanters, i per últim en la part ofensiva sempre és destacable la feina tant de Chus Seco com de Menut, que també varen lluitar com sempre i malgrat encara no tenguem molta pólvora les bases de l’equip estàn ben assentades i sabem al que jugam i que ens poden oferir els nostres jugadors.

També es mereixen una menció especial l’actuació d’ahir i de tots els partits de la temporada de Nofre Riera, qui aprofita molt bé els seus minuts i també es mostra molt incisiu i ràpid en banda. Seva va ser la centrada cap a Paco Plata que casi suposa el 0-2. Excel·lent rendiment del manacorí en aquest inici de temporada que de ben segur serà molt important per la consecució del nostre objectiu. El nostre entrenador Guillem Llaneras sabedor de la seva qualitat l’ha fet jugar en tots els partits disputats. Si bé la majoria han sigut segones parts no li podem retreure res a en Nofre que compleix com el que més.

En resum, bon puntet a fora camp i millor la imatge oferida. De ben segur que el proper dissabte a les 17h i enfront el San Rafael podrem gaudir d’una nova victòria del nostre equip a Inca.

Vos hi esperam a tots i allà serem!

 

ForçaMitiks

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com