FEMENÍ: Llosetense 1 – 1 Son Ximelis

22 octubre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol femenino
.

.

L’equip femení va aconseguir el seu primer punt de la temporada gràcies a l’empat davant el Son Ximelis. Les nines varen empatar un partit que començaren per davall al marcador amb un gol al minut 80 de Cristina Pérez. Després de caure la primera jornada, el míster destaca una gran millora física de les seves. L’equip mostrà una gran solidesa en defensa i més control al mig del camp. No obstant això, la possessió no es traduïa en arribada a porteria.

Una errada defensiva, després d’una indecisió a la sortida de pilota va condemnar a les de Paco Fernández, que varen encaixar el gol al minut 66. El tècnic també va reconèixer que “a la contra” haguéssin pogut encaixar qualque gol, però no hi ha res que pugui “restar mèrit” a l’actuació de l’equip. “Ja tenim el primer punt!”, va afegir Paco.

ALINEACIONS:

Llosetense: Milagros Pacheco, Marta Cuenca, Maria Valles, Cati Gómez (Xisca Cerdà), Catalina Morro, Maria M. Crespí, Cristina Pérez, Caterina Ferrer, Maria M. Genestar, Lucía Jiménez, Ana M. Frau.

Son Ximelis: Ángeles Pérez, Nuria Navarro, Ainhoa Serrano (Maria del Mar Fuster), Aroa Díaz (Cora Gervilla), Elena Fresneda, Cristina Bernal (María Ruiz), Laura Magaña (María Romero), Jessica Jaén, Delia Roldán, Maria Calafell, Yolanda Cabrera.

GOLS: 0-1: Nuria Navarro, 1-1: Cristina Pérez.

.

.

.

.

.

.

.

fuente. cdllosetense.es

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com