DEBUT A MANACOR AMB VICTÒRIA, DE L’EQUIP DE 1ª DIVISIO NACIONAL DE VOLEIBOL

3 noviembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Volley
C.V. MANACOR

.

El nombros públic que quasi va omplir les grades de Na Capallera i que va animar al nostre equip durant tot el partit, va poder disfrutar d’un gran partit, molt igualat i que, al final, va caure del nostre costat.
En el primer Set, l’equip visitant fa aprofitar les nostre errades en recepció i amb faltes de xarxa, i va guanyar el Set per un clar 19-25.
En el segon Set el nostre equip va millorar en el seu joc i va anar sempre per davant en el marcador, encara que, al final del Set, el marcador se va igualar.

En el tercer Set, els nostres jugadors varen mantenir el bon nivell de joc del segon Set i varen guanyar aquest parcial amb certa comoditat per 25-22.

En el quart Set varen tornar a aparèixer les errades del primer Set, ben aprofitades per l’equip contrari, que va igualar el partit a 2 Sets.

El definitiu tiebreak del cinque Set va esser d’infart. Cap equip aconseguía fugir en el marcador i el Set va estar tot el temps igualadisim fins que amb el marcador 17-16 al nostre favor, els contraris varen errar un atac i varem guanyar el Set i el partit.

En resum, molt bon partit i bona victòria del nostre equip davant un equip que, segurament lluitarà per les primeres posicions de la Lliga.

Aquest dissabte el nostre equip juga dins Santo Domingo Petrer d’Alacant. Amb aquest equip els partits solen esser molt igualats i quasi tots arriben al Tiebreak del cinquè Set. A veures si surt un bon partit als nostres jugadors i poden tornar amb una victòria.

PODES I TALES CV MANACOR – CV. MINTONETTE ALMERIA: 3-2 (19-25, 27-25, 25-22, 19-25, 18-16).…
Alineació : M. Gallego, X. Mesquida, M. Juan, M.A. Tous, E. Meléndez , A. Catalá , J.F. Cabrer, X. Román, B. Ginard, F. Torrado, Joan Suñer ( Lliure) i P. Perelló.