Missió impossible, o no?

5 noviembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
.

.

Dues jornades resten per a la finalització de la fase regular de la Copa Juvenil i en el grup B sembla ser que una d’elles ja és de la UD Mahón, a falta que es disputi aquesta novena jornada que deixarà alguna cosa mes clara a la general. El conjunt de Elias Noval, amb la seva victòria la setmana anterior davant el CE Alaior complicar la vida als de Jordi Perea i deixa als blaus amb una mínima possibilitat matemàtica d’aconseguir l’accés a semifinals. Perquè aquestes possibilitat segueixin existint ha de vèncer en els seus dos partits, CD Menorca i Penya Orient respectivament, i esperar que fins a tres equips perden totes les seves trobades, complicat si, però no impossible.

A l’Estadi Mahones es juga la primera final per als lluissers que han de vèncer davant el CD Menorca B, cosa que no van poder fer en el partit d’anada, en què van caure a Ses Canaletes per un ajustat 1-2, en un partit on en el tram final apunt van estar de donar la volta al lluminós que al descans marcava un 0-2 a favor dels de Van Walre.

Per aquesta trobada, els blaus volen seguir competint com ho han fet en tots i cada un de les trobades que porten en aquesta temporada i perquè no començar a fer un pas més per a aquesta missió impossible que sembla el seu pas a semifinals. Els de Noval, amb un Guiem en ratxa, 11 gols en 8 partits, cercaràn els tres punts i convertir-se de aquesta manera en protagonistes o jutges d’una Copa Juvenil que encara la recta final.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com