Son Sardina Femeni – Penya Blanc i Blava La Roca (Diumenge 11,45 Hrs)

6 noviembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol femenino
son sardina

.

El proper Diumenge 8 a les 11:45 hores, l’AD Son Sardina rep la visita de la Penya Blanc i Blava La Roca en el vuitè partit de lliga de la Segona División Nacional.

La Roca és l’actual campió de la Lliga Preferent calana i ha estat l’equip revelació aquest any ocupant el liderat les primeres 4 jornades de Lliga. Tres derrotes en els tres darrers partits han conduït l’equip de la comarca del Vallès a la zona mitja de la taula. L’equip català compta en les seves files amb una de les millors jugadores del campionat, Cristina González, pitxitxi l’any passat a la lliga Preferent catalana amb 40 gols en 30 partits.

Per la seva pat, l’AD Son Sardina té una nova oportunitat per escalar una posició més a la taula i col.locar-se en tercera posició ja que els primers classificats tenen un duel directe i refer-se, a més, de la dolorsa derrota de la setmana passada al camp del líder.

L’equip balear compta amb tota la plantilla per afrontar un partit que es preveu intens i previsiblement amb un futbol ofensiu per part de tots dos conjunts donats els potencials de les davanteres de tots dos equips.

La previsió del temps per a s’hora del partit és de cel descobert.

 

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: AD Son Sardina

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com