Gran gala del Fútbol Balear 2015

10 noviembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Noticias FFIB
Gran gala del Fútbol Balear

Gran gala del Fútbol Balear

Aquí les adelantamos el reportaje fotográfico de la gran fiesta del Fútbol Balear

La Gala del Futbol 2015 va dedicar un record al futbolista i entrenador recentment desaparegut, Julián Ronda. La seva viuda i son pare varen rebre el reconeixament del Futbol Balear.

El milenar de persones que varen assistir a Son Termens a l’edició d’enguany de la Gala del Futbol varen viure moments intensos durant la cerimònia d’entrega de distincions i trofeus.
A l’alegria dels campions de les lligues amb les ovacions i els trofeus aconseguits durant la temporada 2014-2015, s’ha d’afegir les distincions a persones que han fet història dins el món futbolístic d’aquesta comunitat.

Així, «Paquete» Higuera i Antonio Orejuela varen ser molt aplaudits quan varen recollir la distinció de la FFIB de mans de Miquel Bestard. També altres veterans varen pujar a l’escenari per rebre el reconeixament.

El moment culminant va ser el de les «Botes d’Or», però també hi va haver premi per als seleccionadors espanyols que acaben d’aconseguir la Copa d’Europa: Luis de la Fuente y Pedro López.

Però el fet més emotiu va ser el record a la figura de Julián Ronda, mort inesperadament jugant un partit de veterans fa pocs mesos. Son pare i la seva viuda varen rebre l’ovació més sentida de tota la vetlada. Miquel Bestard els va transmetre la solidaritat de tota la família futbolística en record d’aquest gran futbolista i entrenador.

Així va informar el Diari ULTIMA HORA:

Alrededor de 1.000 personas asistieron este lunes en Son Termens a la Gran Gala del Futbol Balear, que brindó por la salud de hierro de este deporte en las Islas al mismo tiempo que dio realce a los nombres que han aportado su granito de arena para fortalecer una trayectoria en la que actualmente confluyen los buenos resultados y las buenas relaciones entre todos sus estamentos.
El pasado, el presente y el futuro del balompié fueron los protagonistas de la cita organizada por la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) en colaboración con Ultima Hora, que volvió a ser un éxito de convocatoria y en la que el presidente Miquel Bestard anunció que optará a la reelección el año que viene.
Las Botas de Oro, máxima distinción que otorga la FFIB, fueron para el centrocampista del Olympique Lyon, Sergi Darder, la jugadora del Fútbol Club Barcelona, Patricia Guijarro, y el capitán del Palma Futsal, Antonio Vadillo. La ovación de la noche fue para el emotivo recuerdo al fallecido Julián Ronda.
Después de que los clubes campeones del fútbol base recogieran sus trofeos, llegó el turno de las ‘Leyendas del Fútbol Balear’, entre ellos, Tuni, Paco Amengual, Pedro Taberner, José Fluvià ‘Pío’, Sebastián Franch, Juan Tauler y Juan Heredia, mientras que Miguel Gómez ‘Curro’, Antonio Orejuela y Paquete Higuera fueron los distinguidos como ‘Leyendas del Fútbol Nacional’.

.

.

.

.

.

.

..

 

..

 

.

.

.

.

.

.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com