11 noviembre 2015 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol
.

.

SANT JORDI; 1) Bordoy, 2) Yusti, 3)  J.P.Mas, 4) Gonzalez, 5) Catala, 6) Armijo, 7) Gelabert, 8) T. Pons, 9) G. Pons, 10) Busquets, 11) A. J. Mas.

CAMBIOS; Minuto 62 (Bosch) por J. P. Mas, minuto 82 (14) Cuello para. J. Mas, minuto 85 (15) *Barcelo por Pons, minuto 90 (17) *Sanchez por *Yusti.

TARJETAS; Amarilla a Armijo y Gonzalez.

SPORTING; 13) Humet, 2) Quetglas, 3) Martinez, 4) Llompart, 5) Caicedo, 6) Mas, 7) Balaguer, 8) Sanahuja, 9) Guerrero, 10) Rogel, 11) Gutierrez.

CAMBIOS; minuto 56 (16) D. *Llompart por Caicedo, minuto 66 (14) Lopez por Gutierrez, minuto 76 (12) Ventura por Balaguer minuto 90 (15) Maldonado por Guerrero.

TARJETAS; Amarilla en Balaguer, Guerrero Caicedo, Gutierrez, Martinez y Sanahuja.

GOLES; 0-1 minuto 36 Guerrero, 1-1 minuto 45 Cortijo, 1-2 minuto 90 Guerrero.

ÀRBITRO; José Isern Serra.

Gran victoria de los *amateurs contra el Sant Jordi, equipo que llevaba cinco jornadas fuera perder, con este triunfo, el Sporting cuatro partidos consecutivos fuera perder.

El partido fue muy igualado, y se mantuvo el empate inicial, hasta el minuto 36, Guerrero avanza al Sporting, pero en el minuto 45 el Sant Jordi, empató el partido, acabando la primera parte, con el resultado de 1-1.

La segunda, continuó la igualdad, hasta que en minuto 90, otro golpe Guerrero, conseguía el segundo gol del Sporting sin margen de reacción por parte del equipo local.

Els Amateurs varen guanyar dins Sant Jordi.

SANT JORDI; 1) Bordoy, 2) Yusti, 3) J.P.Mas, 4) Gonzalez, 5) Catala, 6) Armijo, 7) Gelabert, 8) T. Pons, 9) G. Pons, 10) Busquets, 11) A. J. Mas.

CANVIS; Minut 62 (Bosch) per J. P. Mas, minut 82 (14) Coll per A. J. Mas, minut 85 (15) Barcelo per Pons, minut 90 (17) Sanchez per Yusti.

TARGETES; Groga a Armijo i Gonzalez.

CANVIS; minut 56 (16) D. Llompart per Caicedo, minut 66 (14) Lopez per Gutierrez, minut 76 (12) Ventura per Balaguer minut 90 (15) Maldonado per Guerrero.

TARGETES; Groga a Balaguer, Guerrero Caicedo, Gutierrez, Martinez i Sanahuja.

GOLS; 0-1 minut 36 Guerrero, 1-1 minut 45 Mas, 1-2 minut 90 Guerrero.

ÀRBITRA; José Isern Serra.

Gran victòria dels amateurs contra el Sant Jordi, equip que duia cinc jornades fora perdre, amb aquest triomf, l’Sporting quatre partits consecutius fora perdre.

El partit va ser molt igualat, i es va mantenir l’empat inicial, fins al minut 36, Guerrero va avençar a l’Sporting, però en el minut 45 el Sant Jordi, va empatar el partit, acabant la primera part, amb el resultat d’1-1.

La segona, va continuar la igualtat, fins que en minut 90, altre cop Guerrero, aconseguia el segon gol de l’Sporting sense marge de reacció per part de l’equip local.