L’Institut Balear de la Dona col·laborarà en el Programa de Valors que impulsa la Direcció General d’Esports i Joventut

17 noviembre 2015 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes, Quien es Quien
El director general d'Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i la director de IBDona, Rosa Cursach

El director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i la director de IBDona, Rosa Cursach

Aquest dimarts 17 s’ha reunit el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i la directora de l’Institut Balear de la Dona, Rosa Cursach, per tractar àrees comunes en les quals puguin fer feina de manera conjunta, amb l’objectiu de fomentar la igualtat en el món de l’esport.

En aquest sentit, el director general ha proposta la col·laboració de l’Institut Balear de la Dona en tres punts. El primer són les aportacions que es puguin fer al Codi Ètic que regirà els programes de Tecnificació de la Fundació per l’Esport Balear, aportacions que hauran de garantir i fomentar la igualtat de gènere.
El segon punt serà la col·laboració de IBDona en el Programa de Valors, un dels quals serà el foment de la igualtat en l’esport escolar federat i que pretén inculcar aquest i altres valors per un esport net tant pel que fa infants i joves com entre els pares i entrenadors.
El tercer punt serà la feina conjunta entre IBDona i la Direcció General per tenir en compte aspectes d’igualtat en les convocatòries de subvencions que es facin des de l’àrea d’Esports.

Aquesta primera reunió s’ha concretat en un compromís de seguir treballant conjuntament entre IBDona i la Direcció General d’esports. «Per nosaltres el foment del programa de valors és una prioritat. I com no pot ser d’altra manera, volem treballar conjuntament amb l’Institut Balear de la Dona per fomentar la igualtat dins del món de l’esport», ha declarat el director general, Carles Gonyalons.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com