L’Ajuntament de Palma presenta el I Trofeu Ciutat de Palma de Golf a benefici d’ALAS

10 diciembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Golf, Otros Deportes
.

.

Palma, 10 de desembre de 2015.- L’Ajuntament de Palma ha acollit avui la presentació del I Trofeu Ciutat de Palma de Golf, a benefici de l’Associació de Lluita Anti-sida (ALAS), que tindrà lloc el proper dissabte 12 de desembre a partir de les 10h al Golf Park Mallorca Puntiró.

El batle, José Hila, ha assegurat que “com a Ajuntament tenim una responsabilitat social important i el suport s’ha de demostrar amb gests però també amb fets”. José Hila ha destacat la trajectòria d’ALAS, “una entitat que du 30 anys dedicada a la prevenció del VIH i a l’atenció i l’assessorament a persones afectades per aquesta malaltia”. El batle ha posat en relleu la lluita de l’Associació de Lluita Anti-sida “per eliminar prejudicis i combatre l’exclusió i la discriminació real que han patit i encara pateixen els malalts”.

 

La regidora d’Esports, Susanna Moll, també ha expressat “el nostre reconeixement unànime a tota la feina desinteressada d’aquesta entitat”. Moll ha agraït “l’esforç d’organitzadors, patrocinadors i col·laboradors, de tot l’equip humà que s’ha sumat a l’Institut Municipal d’Esports per dur endavant aquest primer Trofeu Ciutat de Palma de Golf a benefici d’ALAS”.

 

El president d’ALAS, Joan Lluis Llull, ha explicat que part de la recaptació d’aquest esdeveniment “es destinarà al programa d’ajuda a pacients i als seus familiars per pal·liar l’impacte de la SIDA i millorar la seva qualitat de vida”.

 

Hila ha convidat els ciutadans a participar en aquest I Trofeu Ciutat de Palma de Golf i ha destacat que els no aficionats tenen la possibilitat de començar a practicar aquest esport al taller gratuït d’iniciació al golf, que començarà a les 11:30 h del dissabte 12 de desembre.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com