El Govern obre la convocatòria de subvencions per programes de tecnificació esportiva

17 diciembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
L'atlestisme és una de es disciplines que entren dins d'aquesta convocatòria de subvencions

L’atlestisme és una de es disciplines que entren dins d’aquesta convocatòria de subvencions

La Conselleria de Participació, Transparència i Cultura, a través de la Direcció General d’Esports i Joventut, ha obert la convocatòria de subvencions per atendre les necessitats derivades del desenvolupament de programes de tecnificació esportiva de les federacions de la comunitat autònoma. L’import màxim d’aquesta convocatòria és de 686.000 euros per l’any 2016.

Les modalitats i disciplines dels programes de tecnificació que poden beneficiar-se d’aquesta convocatòria són: atletisme, bàdminton, bàsquet, boxa, ciclisme, gimnàstica artística femenina, gimnàstica artística masculina, lluita olímpica, motociclisme, natació amb aletes, natació sincronitzada, piragüisme, rugbi masculí, taekwondo, tennis, tir amb arc, triatló, vela lleugera, vela windsurf i voleibol femení. Totes aquestes federacions esportives han de ser legalment reconegudes i estar inscrites en el Registre d’Entitats Esportives de les Illes Balears.

Les despeses que es podran cobrir amb aquestes ajudes fan referència a les retribucions del personal tècnic esportiu, inclosos metges, infermers, fisioterapeutes, podòlegs i psicòlegs. També es poden incloure despeses d’assessoria laboral fins a un màxim de 150 euros per mes i pòlisses d’assegurances específiques adreçades als esportistes amb les cobertures mínimes exigides per la normativa vigent, entre altres.

Els ajuts que es concedeixin són compatibles amb altres subvencions, sempre que no superin el cost total de l’activitat objecte de subvenció. El termini per presentar les sol·licituds és de vint dies naturals des de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, és a dir, a partir de dia 17 de desembre de 2015.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com