IIIª Div : Victoria del CD. CONSTANCIA (2) sobre un insipido UD.COLLERENSE (0)

19 diciembre 2015 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
cd.cONSTANCIA.-FOTO ARCHIVO

CD.Constancia.-foto archivo

Molt bon partit avui de l’equip dirigit per Guillem Llaneras davant un Collerense que s’ha vist superat en tot moment per l’equip local. Ja des de ben prest el Constància s’ha fet amb el domini de la pilota obligant al Collerense a recular i ficar-se dins el seu camp, el que ha propiciat que el Constància disposàs casi bé en tot moment de la pilota.

Des de ben prest ja s’ha posat per davant l’equip local, concretament al minut 7 amb una rematada de cap de Contreras a centrada de Biel Gili. Poc temps havia transcorregut però el domini del Constància era absolut i ja havia aconseguit arribar diverses ocasions. Sense massa temps per a més i en un domini de cada vegada més clar el Constància ha anotat el segon gol per mitjà de Contreras un altre cop. Aquesta vegada, en una falta botada al costat en el que era un quasi-corner la pilota es passeja entre el porter i els jugadors que esperaven a l’àrea sense que ningu la toqui i acaba entrant directament.

Dos gols d’avantatge que reflectien el domini del nostre equip en aquesta primera part. Començant des de la porteria amb un Sergio avui gairebé d’espectador, la defensa com sempre ha estat esplèndida, mateixes paraules que podem dedicar a la línia de mitjos i d’atac, i en resum, a tot l’equip. Excel·lent feina. Fins al descans el Constància ha gaudit de diversos corners que no ha sabut aprofitar i ha continuat el domini per mitjà de possessions llargues i ben trençades que no permetien que el Collerense ni s’acostàs a l’àrea.

La mala notícia d’avui ha sigut la lesió de Bartomeu Ramirez que s’ha hagut de retirar al min. 42 essent substituït pel jove Nofre Riera qui també ha culminat una gran actuació en el dia d’avui. Esperam i desitjam que no sigui res greu perquè el jugador inquer és un jugador important i últimament havia tengut molt bones actuacions, tot i no ser dels teòrics titulars.
Ja en la segona part el ritme del partit ha baixat una mica, i tot i així el Constància ha seguit en la mateixa tònica i ha continuat amb el domini del partit. Diverses ocasions ha disposat l’equip blanc-i-negre per augmentar la diferència al marcador. Primer per mitjà de Contreras qui ha disposat de l’opció d’anotar un triplet en dues ocasions però els seus xuts s’han marxat fora. Més tard han sigut primer Biel Gili i llavor Paco Plata qui han disposat d’ocasions però tampoc han acabat en gol.

Amb 2-0 al marcador Sergio Sanz ha tret molt bé un corner del Collerense que s’anava desviant perillosament cap a dedins, en la que ha sigut l’única ocasió amb perill real de gol. Després el que ha disposat d’una molt bona ocasió ha sigut Chus Seco qui ha rematat des de dintre de l’àrea una
centrada d’Óscar que s’havia incorporat fantàsticament a l’atac. El mateix que Juan Murillo, els dos laterals s’han mostrat avui molt ofensius i han donat un punt de profunditat a l’equip molt important.
Ja en el minut 38 de la segona part s’ha produït el primer canvi local, on Ignasi Dalmedo ha sortit al terreny de joc substituint a Jose Bueno. Minuts més tard faria el mateix Paco Plata amb Toni Jou, qui també ha disposat d’uns minuts en el dia d’avui.

S’acostava ja el minut 90 i en una jugada fantàstica amb paret inclosa s’ha plantat Nofre Riera davant el porter i l’ha batut picant lleugerament la pilota pel costat del guardameta amb una definició d’autèntic davanter centre. Excel·lent tècnica del manacorí per definir davant porta. I poc més, el partit s’acabava amb un nou mà a mà de Chus Seco que aturava el porter i el posterior refús que agafa Nofre Riera s’envà a fora.

Excel·lent partit avui de l’equip que aconsegueix tres punts més que ens permeten situar-nos en 5è lloc i amb 29 punts en 17 partits. El proper partit ja serà en el 2016, pel que des de tots els estaments del
club desitjam a tothom:

Bones Festes i Feliç Any Nou!!

CD.CONSTANCIA

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com