JUNTA DIRECTIVA DE LA FFIB: DARRERA REUNIÓ DEL 2015

20 diciembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Noticias FFIB
00100_0001005367_2_tots

.

La Comissió Delegada i la Junta Directiva se varen reunir per fer un balanç de la temporada i felicitar-se per les Festes de Nadal.

El president, Miquel Bestard, va obrir la reunió de la Junta Directiva fent un informe detallat de l’any que acaba, del qual va destacar els problemes que han patit els clubs davant les fiscalitzacions del Consejo Superior de Deportes i de la Llei d’Emprenedors.

Bestard va remarcar la unitat de tots els estaments de la Federació Futbol de les Illes Balears que ha permés els progressos dels darrers anys i els va demanar la mateixa unió per encarar el 2016, any d’eleccions federatives. La Junta va donar suport a la candidatura de Miquel Bestard per optar a la reelecció.

 

A continuació, els comitès i comissions de la Federació varen presentar els seus respectius informes.

De la reunió de la Junta Directiva destaca la presentació de la Comissió Antiviolència, pressidida per Llorenç Salvà, qui va explicar que la nova Comissió –formada per representants dels clubs, dels àrbitres, dels futbolistes i dels tècnics– evaluarà els casos extra-esportius de violència, racisme o xenofòbia que puguin ser denunciables.

 

Després de les reunions, tant els membres de la Comissió Delegada com els de la Junta Directiva varen dinar conjuntament amb els treballadors de la Federació per brindar per les Festes de Nadal.

 

FFIB

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com