L’Sporting continua sense guanyar dins Son Caulelles.

23 diciembre 2015 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol
Sporting-Independiente

L’Sporting amateur de Primera Regional, continua sense saber guanyar dins Son Caulelles, després de l’empat d’ahir, ja són sis partits del nou que ha jugat coma local, que només ha pogut empatar.

La visita del Lloret, que duia cinc jornades consecutives perdent, pareixia que havia de ser favorable a què el nostre equip, guanyes dins Son Caulelles, i acomiadar  la competició fins al mes de gener amb una victòria.

Però no va poder ser, i un pic més, l’Sporting no va passar de l’empat, 1-1, amb l’agreujant que el gol d’empat fou marcat pel defensa de l’Sporting, Russo amb pròpia porta.

Els dos equips varen acabar amb deu, per doble targeta groga, el primer fou l’Sporting al minut 82 quan Sanahuja va veure la seva segona targeta, i el Lloret al darrer minut de jo, quan l’àrbitra va ensenyar la segona targeta groga al jugador Vich.

l’Sporting continua a l’onzena posició de la classificació.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING; 13) Rodriguez de los Santos, 2) Russo, 3) Quetglas, 4) Llompart, 5) Martinez, 6) Mas, 7) Balaguer8) Perez, 9) Sanahuja, 10) Rogel, 11) Gutierrez.

CANVIS; Miniut 45 (15) Guerrero per Mas, minut 77 (12) Lopez per Perez, minut 83 (14) Ventura per Rogel i (16) Maura per Balaguer.

UNIÓ ESPORTIVA LLORET; 1) Pons, 3) Verdera, 4)Vich, 6) Valero, 9) navarro, 10) Miranda, 12) Llabres, 18) Zurera, 20) Martinez, 23) Fernandez, 24) Garcia.

CANVIS; Minut 63 (7) Llabres per Miranda, minut 70 (17) Conejo per Valero, minut 90 (2) Alomar per Llabres.

GOLS; 1-0 Rogel minut 18, 1-1 Russo en pròpia porta minut 21.

ÀRBITRA; Andres Julian Arce Arellano, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting, Rogel, Sanahuja (2), i Guerrero, i als jugadors del Lloret Vich (2), Verdera i Zurera.