Sopar de Nadal del C.E. Constància

24 diciembre 2015 | Por Redacci√≥n | Categoria: Celebraciones, F√ļtbol
CENA NAVIDAD

CENA NAVIDAD

Ahir celebrarem el tradicional sopar de Nadal al restaurant Celler Can Amer. Conformant una bona taulada tots els jugadors juntament amb el cos t√®cnic, preparadors i directiva varem poder disfrutar com sempre √©s habitual d’un magn√≠fic menu conformat per diversos plats.

Tamb√© assisitiren al sopar el regidor d’esports per a l’Ajuntament d’Inca el sr. Gori Ferr√† i en Rafel Torres, ex-batle de la ciutat. Ells dos juntament amb la directiva entregaren diversos regals a tota la plantilla i desitjaren un futur ple d’√®xits per al club inquer. Entre els regals es trobaven un lot de botelles de vi cortes√≠a de Maci√† Batle Bodegues, un xec-regal de Camper i una fotografia de la plantilla actual

El menjar va ser excepcional i entre els plats que varem poder degustar es trobaven els ib√®rics i formatges com a entrants seguits de frits de m√® i marisc, carxofes i carabassins farcits per acabar amb un delici√≥s entrecot de bou gallec. Finalment un surtit de postres i els caf√®s per acabar. Una del√≠cia de men√ļ que des del club volem agra√Įr la feina feta pel nostre amic Tomeu i tot el seu equip de professionals.

Moltes gr√†cies a tots i fins l’any que ve!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com