Sopar de Nadal del C.E. Constància

24 diciembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Celebraciones, Fútbol
CENA NAVIDAD

CENA NAVIDAD

Ahir celebrarem el tradicional sopar de Nadal al restaurant Celler Can Amer. Conformant una bona taulada tots els jugadors juntament amb el cos tècnic, preparadors i directiva varem poder disfrutar com sempre és habitual d’un magnífic menu conformat per diversos plats.

També assisitiren al sopar el regidor d’esports per a l’Ajuntament d’Inca el sr. Gori Ferrà i en Rafel Torres, ex-batle de la ciutat. Ells dos juntament amb la directiva entregaren diversos regals a tota la plantilla i desitjaren un futur ple d’èxits per al club inquer. Entre els regals es trobaven un lot de botelles de vi cortesía de Macià Batle Bodegues, un xec-regal de Camper i una fotografia de la plantilla actual

El menjar va ser excepcional i entre els plats que varem poder degustar es trobaven els ibèrics i formatges com a entrants seguits de frits de mè i marisc, carxofes i carabassins farcits per acabar amb un deliciós entrecot de bou gallec. Finalment un surtit de postres i els cafès per acabar. Una delícia de menú que des del club volem agraïr la feina feta pel nostre amic Tomeu i tot el seu equip de professionals.

Moltes gràcies a tots i fins l’any que ve!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com