Noticies C.V.Soller. ESTAR DINS L’ELIT NACIONAL TAMBÉ A TRAVÉS DELS EQUIPS BASE

2 enero 2016 | Por Editor | Categoria: Volley
.

.

Tots els inicis són durs i difícils, però a la vegada il·lusionants. Quan el grup de joves que organitzava els tornejos al C.P. Victòria va decidir crear un equip federat de volei i apuntar-se a la lliga sènior masculina per a practicar un esport que només es jugava a Sóller al pati de l’institut, ho feren amb tota la il·lusió del món malgrat totes les dificultats i adversitats que això implicava, com l’haver de lluitar per a poder aconseguir una pista a l’exterior del pati del Puig per a entrenar un pic a la setmana i a hores intempestives gairebé sense llum! Però en aquell equip es respirava il·lusió, entusiasme, alegria, esforç….
Aquesta passió pel voleibol que ells sentien la varen saber transmetre als nouvinguts que s’anaren incorporant al grup, la majoria gent que venia d’altres disciplines esportives i que respiraven un alè més competitiu.

L’objectiu de tan sols poder jugar a un esport inexistent fins al moment, va donar pas a nous reptes i objectius com el voler jugar millor, a voler aprendre cada vegada més coses i també aprendre dels que més en saben. I aquí fou on va sorgir una nova directiva amb estatuts propis i una il·lusió renovada emmarcada en l’objectiu de voler millorar, tan individualment com en equip. Això era l’hivern de 1998 i per a sa Fira de 1999 (…visca sa Fira i es Firó!!!) vàrem organitzar el primer torneig de volei platja amb la finalitat que tothom pogués jugar a volei, però a la vegada vàrem aconseguir fer venir uns quants jugadors que en aquell moment es trobaven dins l’elit nacional d’aquest esport, a fer una demostració. Record com tothom va al·lucinar de veure jugar aquell volei a aquell nivell que ens semblava impossible que algú de nosaltres hi pogués arribar mai! D’aquell grup de jugadors foranis s’hi trobava en Toni Pericás, el qual vàrem lograr convèncer o enganyar, no ho sé encara, per a que ens vengués a entrenar a Sóller. Amb ell va començar la REVOLUCIÓ. Una revolució que a dia d’avui i passats 16 anys, gairebé 17, encara és viva i que no ens cansa de sorprendre.
 DSCN0063
I per què us cont tot això com si fos un padrinet? Perquè si en Toni ens va ensenyar tot el que gira entorn a aquest esport i la seva PASSIÓ, nosaltres a ell li vàrem contagiar les nostres ganes de voler APRENDRE, de voler MILLORAR, d’estar disposats a LLUITAR per un objectiu, per petit que fos com era voler aprendre a jugar a volei amb 26 anys i alguns més, que teníem.
I passats tots aquests anys i després d’haver viscut aquesta darrera conquesta com és la COPA ESPANYA amb aquesta PASSIÓ, IL·LUSIÓ i LLUITA que tothom ha demostrat aconseguint uns resultats pràcticament immillorables, és quan m’ha vengut a la memòria els nostres inicis i m’he dit: Toniet, la nostra flama segueix ben viva i més encesa que mai.

.

.

 

16

 

 

Ens hem de sentir ben orgullosos d’haver transmès aquests valors a la gent que ha continuat i continua aquesta feina que es va iniciar fa 16 anys i que ara ja s’està transmetent fins i tot a la gran massa social que ja arrossegam (pares, patrocinadors, empreses i públic en general).

.

.

I aquí és d’on surt el titular d’aquest escrit. Hem arribat a l’elit nacional!! Aquella elit que només en somnis hi podíem arribar, aquella elit que només la podíem contemplar o bé a través de la televisió o bé els més veterans en algun partit del nostre estimat Son Amar. Actualment estam parlant de  jugar i també aconseguir campionats de Mallorca i de Balears gairebé cada any, de primeres posicions a la Copa Espanya com també a campionats nacionals de clubs, a campionats nacionals de seleccions autonòmiques on hi són presents moltes de les nostres jugadores i jugadors; d’alumnes nostres incorporats permanentment a la SELECCIÓ ESPANYOLA essent futures promeses d’aquesta elit nacional d’esportistes.
wevza+pons+a
.

.

Per a mi em resulta increïble i pens que encara no he despertat d’aquell somni en el que vaig entrar l’any 99.
.

.

I tot aquest somni em fa sentir orgullós d’haver-lo aconseguit sense haver perdut les nostres ARRELS, que no eren altres que oferir un nou esport al jovent de Sóller, una alternativa als esports majoritaris, una nova oportunitat de poder realitzar esport als que no tenien cabuda dins el futbol o el bàsquet. I aquest principi i aquesta base el vàrem saber transmetre també al nostre actual president Alfons Ramon, el qual s’ha convertit en el més gran defensor d’aquesta filosofia.
.

.

I amb aquesta creença hem treballat sempre i esper que així continuem. I mirau per on, TAMBÉ HEM ARRIBAT A L’ELIT NACIONAL A TRAVÉS DE TREBALLAR AMB ELS EQUIPS BASE. I s’ha demostrat que l’esport base és això, la base necessària per a qualsevol club, que és la base la que et portarà al nivell màxim que pot assolir i que és necessari que l’elit nacional estigui formada per una bona base d’esportistes nacionals.premios33_b-imgEs20151229054418
A dia d’avui el CVS es troba dins l’elit dels equips base del voleibol nacional gràcies a les nostres ARRELS, a la nostra PASSIÓ, al nostre VOLER APRENDRE dels millors i de la nostra CAPARRUDESA en voler jugar cada vegada millor a volei.
.

.

Tots aquests principis han fet que el jovent de Sóller, a través del voleibol, estigui visquent aquest SOMNI, estigui coneixent el que és viure l’esport al seu màxim exponent i, a més, s’hagin convertit en REFERENTS. Però també el poble de Sóller se’n veu recompensat perquè el nom del nostre estimat poble ressona més fort que mai dins l’elit de l’esport nacional gràcies al nostre volei de base i al jovent solleric.
Per molts d’anys CVS!
Toni Colom

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: C.V. Sóller

Comentarios cerrados