III Campus Nadal 2015-2016 Petra

6 enero 2016 | Por Redacción | Categoria: Campus, Fútbol, Fútbol Base
j-2

Foto pepsila

Es III Campus Nadal Petra 15-16 va se un exit en cuan a participacio alla on els nens ames de gaudir jugant van poder aprendre una mica mes d’aquest meravellós món que és el futbol, ja que el campus en si conta amb diverses actividads, destacant entre altres le visite als camps d’entrenament del RCD Mallorca, assistint al campus jugadors i entrenadors professionals entre els quals es trobaven, Biel Company RCD Mallorca y com a director esportiu Xisco Febrer.

METODOLOGIA

Totes les activitats aniran destinades a desenvolupar i potenciar les habilitats motrius bàsiques orientades al món del futbol, treballant les accions tècniques principals com són la passada, el control, la conducció i el xut, tot amb una feina coordinativa i d’agilitat específiques.

L’aprenentatge cognitiu dels nins estarà presents a tots els exercicis que es plantejaran ja que, fent-ho d’una manera global, permetrà l’adquisició dels aspectes fonamentals de la tàctica del futbol, fent que el jugador pensi i resolgui els problemes que vagin sorgint.

.

.

.

.

.

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Sports de ca Nostra

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com