Chando: “Ens prenem la Copa molt seriosament”

8 enero 2016 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
Esteban ,Foto Guiem Sánchez

Esteban ,Foto Guiem Sánchez

Després de la victòria per 4-0 davant el Lorca Deportiva i deixar l’eliminatòria encarrilada, dos dels protagonistes del partit, Esteban i Chando compareixien davant els micròfons d’IB3 TV per valorar la important victòria.

Esteban: “Trenquem amb unes setmanes complicades”

Esteban era el dijous un dels autors dels gols de la tarda i assegurava que “ens ha vingut molt bé la victòria després d’unes setmanes complicades. Trenquem amb la ratxa amb aquest resultat i ara aprofitarem uns dies lliures pel tema d’Huracàn. Tornarem dilluns amb les piles carregades. Ens hem trobat còmodes, recuperat la intensitat perduda i tocant la pilota amb criteri. L’equip ha estat a un bon nivell “.

El capità balearico afegia a més que “des del primer partit, el Club aspira a guanyar la Copa i per a la plantilla és una forma de donar minuts i, tot el que sigui sumar és millor per l’ànim de l’equip”. Sobre el seu gol comentava que és “anecdòtic perquè no marc mai” però “estic content per ajudar”.

Una de les millors notícies era el retorn de Chando després de la lesió i el seu company així ho destacava. “A part de la victòria, és la millor notícia. El trobàvem a faltar per treball, gols i el que representa per a nosaltres, és un dels jugadors més importants”.

Chando: “Ens prenem la Copa molt seriosament”

Chando disputava els seus primers deu minuts de competició després de dos mesos de baixa per la seva lesió muscular. Amb l’alta mèdica, era moment de recuperar sensacions. “Estic més content pel resultat que per la tornada perquè és el que importa. Estic content després de gairebé dos mesos. M’he trobat bé i l’equip ha guanyat; és doble satisfacció”. “He notat la falta de ritme per aquests gairebé dos mesos i mig sense ser-hi però l’aturada de lliga m’anirà bé. La setmana que ve intentaré entrar a la convocatòria d’Elda”.

En referència a les intencions del Club a la Copa RFEF, el davanter assegurava que “tenim una plantilla àmplia, és un bon aparador per als jugadors que compten amb menys minuts i arribarem tan lluny com puguem. Anem molt seriosament”.

El mallorquí valorava la importància de la victòria en Copa perquè “venim d’una dinàmica en Lliga súper negativa de tres partits sense guanyar. Hem donat la cara amb un gran resultat” i afegia que “el partit era molt important i ho vam encarar com si fos de Lliga, vital per trencar la ratxa “.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com