Més de 150 persones participen en la I Jornada d’Esport Inclusiu

18 enero 2016 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Quien es Quien
Jornada Inclusiva

Jornada Inclusiva

La jornada, que ha moderat Xavi Torres, s’ha celebrat avui dins els actes de la Diada Ciclista

 Entre els ponents, l’esportista paralímpica Karen Darke, el campió d’Espanya Joan Reinoso i el creador de les Rutas del Silencio, José Luis García, a mes de Xisco Fuster i Rafael Winckelmann

 Palma, 18 de gener de 2015.- L’Institut Municipal d’Esports, (IME), i La Caixa han organitzat la I Jornada d’Esport Inclusiu, que ha tingut lloc avui al CaixaFòrum. Hi han participat més de 150 persones.

Aquesta Jornada, que s’emmarca dins els actes organitzats amb motiu de la Diada Ciclista, tenia com a objectiu “visibilitzar la pràctica esportiva de persones amb mobilitat reduïda o algun tipus de discapacitat i posar en valor l’esport per a tothom, i especialment per a persones amb discapacitat” tal com ha explicat la tinent de batlia d’Educació i Esports, Susanna Moll.

Per altra banda, Xicu Costa, director territorial de CaixaBank a Balears, ha assegurat que “incloure la I Jornada d’Esport Inclusiu dins dels actes de la Diada Ciclista de Sant Sebastià és un encert per impulsar el reconeixement de la pràctica esportiva de persones amb discapacitat”.

Xavi Torres, nedador paralímpic en diferents categories, (guanyador de 16 medalles  en Jocs Paralímpics: 5 d’or, 5 de plata y 6 de bronze, a més de diversos records mundials), i actualment practicant de Handbike, ha estat l’encarregat de presentar i moderar aquesta trobada. La Jornada ha comptat amb la presència de destacats ponents nacionals i internacionals. Tots ells compartiran amb el públic les seves experiències esportives i personal a traves de l’esport, superant cadascuna de les limitacions que s’han trobat al llarg de les seves trajectòries.

  • Karen Darke. Esportista paralímpica, membre de l’equip britànic. Medalla de plata a Londres 2012.
  • Joan Reinoso. Campió d’Espanya de Tricicle.
  • José Luis Garcia. Creador de las Rutas del Silencio per tot el món.
  • Xisco Fuster. Handbiker amateur de gran nivell esportiu.
  • Rafael Winckelmann. Fundador i director general de Handisport.

 

Durant la Jornada, també ha tingut lloc la presentació de la Mallorca Handbike Tour, esdeveniment de carácter internacional que es celebra a la nostra illa i a Palma, mitjançant un interessant vídeo amb imatges espectaculars.

.

.

Més info i imatges.

José Luis García “Rutas del silencio” de José Luis García (Palma, 1967)
www.rutasdelsilencio.org
www.facebook.com/RutasDelSilencio

Joan Reinoso: Campió d’Espanya de triciclo. Va patir un llamp fent activitats subaquàtiques i ara fa bicicleta adaptada.

https://www.facebook.com/Joan-Reinoso-Figuerola-209597739159873/
https://www.youtube.com/watch?v=zqy73HxcLsU
Karen Darke: Medalla de plata a Londres 2012 i aventurera. Ha anat pels llocs mes especials del mon.

http://www.karendarke.com/

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com