Previa regional preferent. Millorar a les dues àrees

23 enero 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Preferente
.

.

Per quarta vegada en el que va de temporada s’enfronten el CF Sporting de Mahón i el CCE Sant Lluís els seus primers equips en una nova jornada a la qual tots dos conjunts arriben amb dinàmiques diferents. Després del partit inaugural que va enfrontar a tots dos en Copa, els dos partits de semifinals van decantar la balança a favor dels maonesos que van acabar portant-se la eliminatòria i que deixa als d’Adriano Garcia com un dels dos finalistes.

Ara la situació és diferent, després de quatre jornades de lliga, els maonesos ocupen la tercera posició amb set punts després de vèncer a Es Migjorn la setmana passada i tallar una ratxa de dos partits consecutius sense sumar de tres en tres. El planter sportinguista, amb àmplia representació de exlluissers, no es refia ni el més mínim de la dinàmica amb què arriben els de Moyano que necessitar recuperar sensacions per tornar a ser l’equip que va poder contra tots els elements en la passada Copa per aconseguir plaça a la ronda eliminatòria.

Els lluissers han caigut en els seus dos últims partits amb un bagatge negatiu de cinc gols en contra i cap a favor. Millorar molt en les dues àrees és el que busquen els nostres que per enèsima vegada arriben al partit amb innombrables baixes encara que amb la nova incorporació de Toni Vinent entre els disponibles.

Diumenge a les 16:30 h. al Municipal de Maó i amb arbitratge de Bagur Morro, els dos equips buscaran sumar tres punts que reforcin el treball previ dels seus respectius tècnics.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com