Mateix inici, mateix final

24 enero 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Mahón
.

.

La reedició de la semifinal de Copa d’aquest temporada acabar de la mateixa manera que l’esmentada eliminatòria, amb somriures per part dels maonesos i tristesa en el bàndol lluisser, dos matiners gols dels d’Adriano Garcia

, van condicionar la trobada i van decantar la balança a favor de el CF Sporting de Mahón que amb els resultats d’aquesta jornada acaba com a líder el cap de setmana.

Com en el partit d’anada de semifinals, els de Garcia, van colpejar a la primera ocasió en què van arribar a les rodalies del portal de Cristian amb un xut des de més enllà de la frontal de l’àrea de Bili Llabres que es col.lar per l’esquadra de la meta lluissera, Cristian arriba a tocar però no prou com per aturar la trajectòria de l’esfèric que va sortir com un coet directe a gol, era el minut 13.

El cop va ser dur per als locals que buscaven un partit diferent, igualat el màxim nombre de minuts per intentar aprofitar les ocasions de les que pogués gaudir. Els blaus, avui de groc i negre, estaven poc fins en atac però solidaris i disciplinats en defensa que li permetia controlar la mobilitat dels locals. Igual que en l’eliminatòria copera, una jugada d’estratègia botada per Ferra i rematada per Capo finalitzar de noy amb tant d’aquest últim en el minut 17, dues arribades, dos gols per als sportinguistes. Regional

El doble tant local, reactiuva als de Moyano que a poc a poc anaven trobant més fins amb la pilota als peus i amb diferents situacions circulant amb criteri l’esfèric anaven arribant a la meta defensada per Gomez. Una centrada des de banda esquerra de Juli per a la rematada de Toni Sanchez era desviat a córner en últim moment per Meliton, el CCE estava millorant, però necessitava un gol per estar ficat en el partit per al segon temps.

La tornada de vestidors caigue bé als lluissers que seguien amb aquesta claredat ofensiva encara que massa innocents en l’última passada o rematada, els sportinguistes per la seva banda, jugant amb el marcador a favor i sabent que un tant dels de Moyano podia complicar-lis el partit . Un parell d’arrencades d’Helenio i Paquito per les dues bandes provocaven desajustos en defensa, encara que la part del darrere de l’equip lluisser estava complint i tancant qualsevol possibilitat de sentència definitiva dels maonesos.

Els canvis introduïts pel tècnic basc i els reajustaments tàctics li permetien arribar mes a àrea rival, un fort xut de Zouhir a mitja volta va fer bategar el cor de tots, sortint fora per molt poc, havia partit.

RegionalEl pas endavant donat per l’equip li costava algun que altre ensurt en situacions de contraatac local, al tram final, Cabiro enviar al pal dret del portal de Cristian una rematada amb semierrada que va poder ser el tercer, hauria estat massa pena per un CCE que conscient de les seves limitacions per les lesions i pocs efectius ha demostrat actitut i amor propi sobre el verd del Municipal de Maó.

FITXA TÈCNICA

CF SPORTING DE MAHON: Gomez, Abellan, Biel, Capo, Meliton, Ferra (Bernal 73′), Albert (Othman 67′), Bili (Adri 86′), Helenio, Paquito (Coto 75′) i Cabiro.

CCE SANT LLUIS: Cristian, Carlos (Bruno 46′), Rafa, Sola (Dario 80′), Juli (Guiem 56′), Manu, Isaias, Txemi, Alberto, Toni Sanchez (Zouhir 46′) i Vinent.

GOLEJADORS: 1-0 Min. 13 Bili, 2-0 Min. 17 Capo

ÀRBITRE: Ruben Bagur Morro, auxiliat a les bandes per Esteve i Martin Lopez

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com