L’INSTITUT DE L’ESPORT HÍPIC DE MALLORCA I LOTERÍAS Y APUESTAS DEL ESTADO ARRIBEN A UN ACORD

25 enero 2016 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
L`Esport Hípic de Mallorca

L`Esport Hípic de Mallorca

L’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca ha signat un acord amb Loterías y Apuestas del Estado (LAE), mitjançant l’Asociación de Hipódromos. Segons aquest acord, entraran dins l’aposta hípica Lototurf i Quintuple Plus algunes de les curses de trot que es disputin a Mallorca. Les butlletes es podran adquirir a totes les administracions de loteria.

 

Finalment seran 30 les carreres que entraran dins l’aposta hípica comercialitzada per LAE, que es disputaran durant sis dimecres a partir del 27 de gener. Cinc d’aquestes jornades se celebraran a Son Pardo i una a Manacor dia 16 de març.

 

En concret les dates seran:

 

27/01 – Son Pardo

03/02 – Son Pardo

10/02 – Son Pardo

17/02 – Son Pardo

16/03 – Manacor

23/03 – Son Pardo

 

Així, l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca rebrà per aquestes jornades un total de 90.000 euros + IVA que ajudaran a finançar la seva activitat. No obstant això, l’IEHM seguirà treballant per millorar aquesta via de finançament per a futures ocasions i per l’equiparació de les curses de trot amb altres modalitats de curses de cavalls dins l’estat espanyol.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com