CAP DE SETMANA ATLÈTIC, 30/31.01.16

31 enero 2016 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

 

.

.

LAURA GRANADO,

mínima nacional als 5 Qms. marxa

 

Nou cap de setmana de molta activitat. El dissabte dematí, a Calvià, es celebrà el Campionat de Balears absolut d´hivern de clubs, sense representació del Joan Capó.L´horabaixa els atletes més joves participaren, a Manacor, a la 2ª jornada de la Part Forana dels Jocs Escolars d´atletisme. I el diumenge la cita fou amb la marxa en ruta, a la Gran Via Asima del Polígon Son Castelló de Palma.

CAMPIONAT DE BALEARS ABSOLUT D´HIVERN DE CLUBS. Calvià, 30.01.16

El Joan Capó tenia previst participar-hi en categoria femenina, però finalment no fou així. Els motius? Bastants. Entre ells el curt nombre d´atletes que té el club, les lesions, malalties, la quasi coincidència amb el Campionat de marxa en ruta…

12ª JORNADA DE LA PART FORANA DELS JOCS ESCOLARS D´ATLETISME. MANACOR, 30.01.16

En aquesta ocasió es congregaren menys participants que altres vegades.

Fins a 12 atletes del Joan Capó hi prengueren part.

Les categories iniciació i benjamí alternaren atletisme lúdic (llançament de javelina blana, relleus amb tanques, salt d´alçada estil 2“tisores”, cursa de 3 x 20), amb altres més competitives i formals (500 m. marxa, llançament de pilota i salt de llargada).

Els participants del Joan Capó foren:

Iniciació masculí: Joan Rosselló, Álvaro Lozano de Sosa i el debutant Vicenç Díaz

Benjamins femenines: Antònia Gayà, Adriana Martín, Victòria Sánchez i Amaral Gómez

Benjamins masculins: Bartomeu Barceló, Mateu Monserrat, Alejandro Lozano de Sosa i Fernando Cabrera

4 En categoria aleví únicament hi participà Regina Gómez. En aquesta categoria disputaren proves d´atletisme convencional. Així que Na Regina va ser 1ª a 1000 m. marxa (7.07.4), 3ª a alçada (0.95), 4ª als 1000 m.llisos (4.26.5) i 4ª al llançament de pes (4.00)

CAMPIONATS DE BALEARS I DE MALLORCA DE MARXA EN RUTA. Palma, 31.01

Celebrats dins el marc del IX Trofeu de Marxa CAB Siurell. Per als benjamins, alevins i infantils es tractava del Campionat Insular. Els més grans competien per al Campionat Balear.

12 Ens ha proporcionat la millor notícia atlètica de la setmana. L´estrena de la cadet de primer any Laura Granado als 5 Qms ha representat un gran èxit, pel subcampionat autonòmic i, sobre tot, per la gran marca assolida (29.03), un registre que li dóna el passaport per acudir al Campionat d´Espanya de marxa en ruta que s´ha de fer a Motril (Granada, 21 febrer). Els seus parcials han estat 5.25 / 5.54 / 5.55 / 6.03 / 5.46, essent el temps de pas dels 3 Qms, 17.14. Enhorabona i a seguir progressant!

A infantils masculins, Guillem López només s´ha vist superat per un atleta eivissenc, per tant s´ha proclamat Campió de Mallorca (3 Qms, 20.55)

Molta gent a la categoria aleví femenina. Regina 3Gómez, amb 14.49, ha estat 8ª del TRofeu (5ª de Mallorca) i Xesca Caldentey (amb un braç enguixat) s´ha classificat 11ª de la general i 7ª mallorquina (15.09). El recorregut en categoria aleví ha estat de 2 Qms.

Sobre 1 Qm., formidable Victòria Sánchez a benjamins. Amb un excel.lent tècnica i una magnífica marca de 6.49, ha estat la subcampiona de Mallorca. En categoria masculina, debut d´Alejandro Lozano de Sosa (6è, 7.27)

També s´ha disputat una prova de promoció de 500 m. per a la categoria iniciació, amb el 4rt lloc (4.17) de Mariona Perelló.

Negativament hem de mencionar la no participació de les marxadores més grans del club. Caterina Contestí, que havia de fer els 10 Qms. absoluts, ha estat baixa per una lesió esportiva; mentre que un accident domèstic deixà fora de combat a la veterana Aina Maria Sánchez que tenia prevista la seva participació als 5 Qms.

45

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com