IVº Trofeu Ciutat de Palma Air Europa.- SON MOIX acollirà el dissabte el millor futbol sala de LA PRIMERA DIVISIÓ

3 febrero 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala
Ciutat Palma Futbol Sala

Ciutat Palma Fútbol Sala

El IV Trofeu Ciutat de Palma Air Europa enfrontarà el Palma Futsal amb el Burela i la selecció balear

 José Hila : “Les entrades són gratuïtes, hem d’omplir Son Moix, ningú s’ho pot perdre, segur que és tot un espectacle”

 Palma, 3 de febrer de 2016.- El Palau Municipal d’Esports acollirà aquest dissabte el IV Trofeu Ciutat de Palma Air Europa de futbol sala, que enfrontarà el Palma Futsal com a , amb el Burela – Pescados Rubén, també de la primera divisió, i la selecció balear.

El batle de Palma, José Hila ha animat “tots els aficionats, grans i petits, a gaudir aquest cap de setmana del millor futbol sala”. Hila ha destacat que “l’entrada és gratuïta, així que el dissabte hem d’omplir SonMoix, ningú s’ho pot perdre, segur que és tot un espectacle”. Hila ha agrait als patrocinadors “el seu suport per fer possible aquesta important cita esportiva”.

El director esportiu del Palma Futsal, José Antonio Tirado, ha assegurat que el trofeu té “cada vegada més prestigi” i que permet “promocionar el futbol sala”. “Volem agrair el suport de l‘Ajuntament perquè segueixi apostant per aquest trofeu”.

A l’acte han assistit la tinent de batlia d’Educació i Esports, Susanna Moll, la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover; el director esportiu del Palma Futsal, José Antonio Tirado; el president de la secció futbol sala de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Ignacio Martínez, i Virginia Cursach, responsable de patrocini d’ AIR EUROPA.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com