Salt de trampolí:12 medalles per als saltadors del CTEIB (Club Saltos Mallorca) en el Campionat d’Espanya d’hivern

16 febrero 2016 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes
714_10153248237811059_3491877424194309341_n

Saltadors del CTEIB

Els 5 saltadors de la tecnificació de Salts de Trampolí, entrenats pel director tècnic del CTEIB Donald Miranda, i pertanyents al Club Saltos Mallorca, han aconseguit un rècord de medalles (12) en els Campionats d’Espanya d’hivern que s’han celebrat a Madrid en l’últim cap de setmana.

Les medalles s’han repartit entre el Grups d’Edats i l’Absolut, …amb un excel·lent botí final de 6 ors, 2 plates i 2 bronzes, al qual cal afegir la consecució de dues marques mínimes per acudir al Campionat d’Europa Júnior de Rijeka ( Croàcia) d’aquest estiu.

La meitat de les medalles han vingut al Campionat per Grups d’Edats, on Matthew Wade (categoria A: 16-18 anys) ha guanyat 3 ors (1m i 3m individuals, i 3m sincro amb Adrián Abadia), Adrián Abadia també 3 ors (categoria B: 14-15 anys, guanyant en 1m, 3m i en sincronitzats 3m), mentre que Cristina Mota (categoria C: 12-13 anys) es va fer amb el bronze en el trampolí de 1m, sent 6ª en els 3m.

Al Absolut els èxits han vingut també a les proves dels trampolins: al trampolí de 1m masculí, plata per Matthew Wade i bronze per Andreu Jaume, en els 3m masculins plata per Matthew Wade i bronze per a Adrián Abadia, i de 1m femení, medalla de bronze per Xisca Bauzá. Per acabar ha arribat també l’or absolut i títol de Campions d’Espanya en els 3m sincronitzats per part de la parella formada per Andreu Jaume i Matthew Wade.

D’aquest Campionat surten pre-seleccionats per al Campionat d’Europa Júnior dels saltadors Matthew Wade i Adrián Abadia.

.

.

.

.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: FaceSport Illes Balears

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com