Joan Martínez dirigueix el primer entrenament

18 febrero 2016 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Ahir dimecres Joan Martínez Escala va dirigir el seu primer entrenament amb l’equip EBA, el Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís. Un entrenament encaminat a conèixer la dinàmica del grup i intentar canviar les sensacions d’un equip anímicament tocat.

En el seu retorn a l’equip EBA, va demanar als seus jugadors màxima implicació per superar aquesta situació, i que cada un dels jugadors doni el màxim de si mateix, només així podrà canviar la dinàmica en la que es troba l’equip. El primer objectiu es precisament aquest, recuperar la moral de l’equip de cara a l’inici de la segona fase de la competició.

Per aquesta segona etapa de Joan Martínez a l’equip EBA, compta amb el retorn de Dani Sastre com ajudant. Un entrenament ebaDani Sastre que ja va ser el seu ajudant la passada temporada en la primera experiència EBA del nostre club. L’ajudant maonès es pot considerar gairabé un home de club, ja que ha passat per el CCE Sant Lluís tant com a jugador, com d’entrenador ajudant, repescat per el CCE Sant Lluís amb en Xavi Carreras a la banqueta, en la Primera Balear.

La resta de l’equip tècnic estarà composat per Biel Tudurí, que es reincorpora a la banqueta lluissera com ajudant, Lluís Pons Livermore, que seguirà essent el màxim responsable de la preparació física, Paco Tudurí, que segueix com a delegat de l’equip i Rafa Fortuny com a delegat de camp.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com