CONVENI D’ÚS DEL CAMP DE FUTBOL DE SON MALFERIT ENTRE EL CD ATLÈTIC BALEARS SAD I CREU ROJA

3 marzo 2016 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol, Quien es Quien
Belinda Sánchez, Pedro Pajares, Barceló, König, Bibiloni y Juanjo Nieto

Belinda Sánchez, Pedro Pajares, Barceló, König, Bibiloni y Juanjo Nieto,  foto  ATB

Palma, a 3 de març de 2016

Assistents:

  • Xavi König: Conseller Delegat de l’Atlètic Balears
  • Joan Bibiloni: Portaveu de l’Atlètic Balears
  • Toni Barceló: President Creu Roja Balears
  • Elisabeth Minchón: tècnica àrea persones recluses de Creu Roja
  • Pedro Pajares i Belinda Sánchez, voluntaris del taller d’atletisme i futbol de Creu Roja
  • 2 jugadors del primer equip de l’Atlètic Balears

 

Conveni

L’Atlètic Balears i Creu Roja signen avui un conveni de col·laboració de caire solidari que permet la cessió del camp de Futbol 7 de les instal·lacions de Son Malferit a Creu Roja per a activitats físiques amb persones recluses a la presó de Palma.

Cal recordar una vegada més que l’Atlètic Balears pot signar aquest conveni de col·laboració gràcies a la Federació de Futbol de les Illes Balears i en concret, gràcies al President Miquel Bestard per la cessió de Son Malferit al Club blanc i blau. Així, el Conseller Delegat Xavier König juntament amb el President de Creu Roja Balears, Toni Barceló signaven aquest dijous un acord que permet que una de les institucions més importants de l’illa puguin desenvolupar part de la seva tasca social a les instal·lacions que ocupem, potenciant els valors del Club envers les persones més necessitades de la nostra societat.

Els tallers d’atletisme i futbol que es duen a terme al camp de  futbol 7 de Son Malferit amb els reclusos de tercer grau són els dimarts i dijous en horari de dematí, de 9:30h a 11:30h. sempre baix la supervisió i responsabilitat d’un membre de la citada entitat i la durada del conveni serà fins al 30 de juny de 2016. El Club a més, els facilita material esportiu i la possibilitat de comptar amb l’assistència del personal metge o de fisioteràpia en cas d’emergència.

A l’acte, també hi serien presents Joan Bibiloni, Portaveu i Director de Futbol Base i Juanjo Nieto com a representant del primer equip de l’Atlètic Balears i; Creu Roja hi acudia amb Elisabeth Minchón, tècnica de l’àrea de persones recluses i; Pedro Pajares i Belinda Sánchez, voluntaris del taller d’atletisme i futbol. Just abans de la signatura del conveni, tant els voluntaris com el mateix president Barceló han volgut provar sort llençant un penal, un fet simbòlic per segellar el compromís amb l’Atlètic Balears.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com