PB Els Tamarells, tot preparat pel nostre 13è aniversari‏

3 marzo 2016 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol, Quien es Quien

 

Calçotada-2016

.

El proper dissabte dia 5 de març a les 13’30 hores just davant la nostra seu (carrer Horts, 50) celebrarem l’acte central del tretzè aniversari de la penya amb una calçotada popular i un concert per animar l’horabaixa. Després dels sopars amb socis a Campos, Llucmajor, Santanyí i Cas Concos, dels estands en les fires de Campos, Santanyí i Felanitx, del tornejos Festes de Sant Agustí, Festes de Sant Nicolau, Fira de Campos, i Memorial Francesc Sola, de la Trail Solidària, de la caragolada de junta directiva, i del viatge de socis a Barcelona arriba aquest acte que posa punt als esdeveniments 13è aniversari.

Concert-aniversari-2016

Concert aniversari 2016

El preu del tiquet és de 20 euros per adults i 10 per a nins de fins a 12 anys. El dinar inclou: calçots, llom, panxeta, dues botifarres, pa, refresc, vi, postres, cafè, i com no pot mancar, el baverall commemoratiu.
Després del dinar hi haurà actuació del grup Marino e Marini i dels DJ Nyè.
Hi haurà diferents sortejos entre els participants, exclusiu pels socis que assisteixin un viatge per a dues persones per anar a veure el Barça, i sorteig entre tots els nostres socis de 8 viatges per veure el partit de Lliga FC BARCELONA – R. MADRID.
Se poden apuntar tant socis com no socis, els tiquets estaran a la venda a partir d’aquest divendres en el Cafè Can Moix i en la Papereria Cóndor. La capacitat és limitada a 220 persones i tancarem la inscripció una vegada acabats els tiquets. Vos hi esperam.

La Junta Directiva

PB Els Tamarells

PB Els Tamarells

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com