Onze karateques del FÍSICS, als Escolars de Palma de Mallorca

10 marzo 2016 | Por Editor | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
ESCOLAR KARATE

ESCOLAR KARATE

Fins a onze karatekes de l’escola Físics Ciutadella representaran a Menorca en les Finals Escolars de dia 12 de març a Palma de Mallorca, essent novament un dels clubes de l’illa amb major representació.

Joan Casasnovas (kata i kumite), Miquel Barea (kata i kumite), Julen Triay (kumite), Rafel González (kumite), Adrià López (kumite), Carlos Pons (kata), Mariona Taltavull (kumite), Mar i Cel Ribot (kata i kumite), Judith Álvarez (kata i kumite), Marta Bosch (kumite) i Neus Marquet (kumite) és la quota del Físics Ciutadella que intentarà donar el call entre les futures promeses de les Illes Balears. Amb ells, hi viatjen de tècnics, el veterà Pere Calafat en la modalitat de Kata i Jesús Triay ‘Shuto’ en kumite. També aporten un àrbitre, José L. Taltavull.

Des del Físics Ciutadella han assegurat partir tota l’expedició amb la clara intenció de revalidar els títols acoseguits l’any passat, fins a nou medalles, per així fer-se amb vàries places per al pròxim Campionat d’Espanya escolar que tindrà lloc dia 23 i 24 d’abril a Múrcia.

Comentarios cerrados