LA JUNTA ELECTORAL PROCLAMA MIQUEL BESTARD PRESIDENT DE LA FFIB

12 marzo 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Noticias FFIB
Miguel Bestard

Miguel Bestard

Com a únic candidat presentat a les eleccions de la Federació, la Junta electoral el proclama president. La Direcció General d’Esports l’ha de ratificar.La candidatura de Bestard, que ha estat reelegit en 3 ocasions, va ser l’única presentada, amb majoria absoluta dels clubs com a aval.
El Calendari electoral de la Federació de Futbol de les Illes Balears, va ser aprovat per l’Assemblea General a finals de gener i posteriorment va ser ratificat per la Direcció General d’Esports del Govern Balear. A continuació se va constituïr una Junta Gestora i se donaren les passes que han culminat amb la proclamació de l’únic candidat. La Comissió Delegada també ha estat proclamada amb els 14 membres que se varen presentar.
En ser ratificat per la Direcció General d’Esports, Bestard tendrà 10 dies per nomenar la Junta Directiva que l’ha d’acompanyar en els 4 anys de legislatura.

FFIB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com