CAMPIONAT D´ESPANYA VETERÀ DE PISTA COBERTA. ANTEQUERA, 18/20.03.16

19 marzo 2016 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

 

AINA MARIA SÁNCHEZ,

AINA MARIA SÁNCHEZ,

campiona de 3.000 m. marxa F-35

Fa escassos tres mesos N´Aina Maria s´estrenà a la categoria de veterans i a la seva primera participació a un campionat estatal torna amb la medalla d´or penjada al coll.  Inimaginable!

Aina Maria

Aina Maria

La prova de marxa habitualment no es celebra a la pista coberta. De fet la veterana és la única categoria que la té en el prograna. Perquè? Les reduïdes dimensions de la pista (corda de200 m.) fan que s´hagin de fer moltes voltes i el peralte de les corbes impossibilita una tècnica correcta de la marxa, però els veterans són especials i fan els 3.000 m.

N´Aina decidí provar l´experiència de la pista coberta i es desplaçà a Antequera (Màlaga), localitat on es disputa enguany el campionat de veterans.

Marxà amb 10 atletes més (4 homes i 6 dones), però a la seva categoria (F-35) es trobà sense cap rival i una vegada superades les 15 voltes i el rigor d´una de les jutges, es trobà amb una marca de 17.49.82 i el seu primer títol de Campiona d´Espanya. Enhorabona i que no sigui el darrer!

.

.

.

.

.

.

.

.

.23

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com