Club Voleibol Pòrtol, V Campus de Setmana Santa!

1 abril 2016 | Por Redacción | Categoria: Volley

V Campus de Setmana SantaDimarts 29 va començar el V Campus de Setmana Santa!

La veritat és que no podríem haver començat millor ja què vam rebre la visita d’un jugador estrella, Carlos Caimari Gayà, jugador del Barça format a la cantera del nostre Club.

Actualment aquest equip, el Barça, ha pujat a Superlliga i des del Club volem donar-los l’enhorabona! Aprofitam per comunicar que jugaran l’últim partit de lliga contra Can Ventura el proper dissabte dia 9 a Germans Escala.

Els nostres jugadors i jugadores li varen fer moltes preguntes de tot tipus i després varem jugar tots junts, així com també ens va fer algunes explicacions sobre la distribució de joc que ha de tenir un col-locador i de la tècnica del toc de dits.

Tots ens varen divertir moltíssim, moltes gràcies per dedicar-nos el teu temps durant les teves vacances. És un orgull per a nosaltres poder gaudir de la teva presència, et desitjam molta sort i molts èxits tant professionals com personals. Fins aviat, crack!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com