V edició de la Ultra Kids Serra de Tramuntana

3 abril 2016 | Por Editor | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Foto Salida

Foto Salida

Avui se ha celebrat a Lluc, Escorca la V edició de la Ultra Kids Serra de Tramuntana, carrera infantil de muntanya que forma part del   III CIRCUIT DE CURSES INFANTILS SERRA DE TRAMUNTANA 2016 organitzades per la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca i que un any més ha coincidit amb la Fira d’Esport i Natura del municipi d’Escorca.

 

Aquesta any aquest esdeveniment ha comptat amb la participació de 480 nines i nines compreses entre els 0 i els 17 anys, tornant a batre any rere any el nombre de participants. Avui tots hem pogut disfrutar d’un familiar i solejat dia a la Serra de Tramuntana, un dia especial per fomentar l’esport a la natura i per acostar als més petits els hàbits de vida saludable i ajudar-los a descobrir els encantats dels nostres paratges naturals.

 Les carreres segons les categories han anat dels 150m pels petitons que un any més han “corregut” de la mà o fins i tot a coll dels seus pares , fins als 4.500m dels més grandets que ja s’han enfrontat a una cursa en lletres majúscules. Un any més tots els nins i nines han estat acompanyats per Ultra T, el nostre súper heroi que en tot moment ha estat al costat dels nins i nines per transmetre els valors de l’esport, la salut i l’amor per a la natura.

 

Recordem que aquest projecte va ser la primera iniciativa que es va dur a terme des de la Direcció Insular d’Esports amb l’objetiu de fomentar les curses a la natura entre els més petits i que aquesta cursa va sortir com el fill petit de la carrera d’adults Ultra Mallorca Serra de Tramuntana , cursa que després de 7 edicions ha tengut que ser cancel·lada per la seva organització per no comptar amb el recolzament ni les autoritzacions de la Conselleria de Media ambient del Govern de les Illes Balears.

 Aquesta  nova edició de Ultra Kids Serra de Tramuntana ha estat de nou coordinada per Trails Serra de Tramuntana que de la mà de la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca que un any més a posat tots els seus esforços i mitjans per dur-la a terme.No podem oblidar el recolzament imprescindible de l’Ajunatment d’Escorca, del Santuari de Lluc i d’altres empreses o entitats com ara sonn EvaSion Running, Mallorca Trail o Nike.

 

Comentarios cerrados